Wspaniały pomysł na browar restauracyjny!
A co z fermentacją? - Pewnie przebiegała będzie w innych zbiornikach, które ze względu na potrzebę utrzymania właściwych temperatur nie są zbyt "widowiskowe".
Dla komercyjnego sukcesu kwintesencją tak wspaniałych instalacji (pod względem estetyki i edukacji, o której napisał Czes), muszą być pyszne piwa - zwłaszcza na otwarciu.
Ale oczywiście ktoś, kto tyle zainwestował z restauracyjny browar, pomysł na pyszne piwa ma nie od wczoraj.
W ramach "chrzciń" lokalu proponuję pierwszy litr piwa (z KAŻDEGO rodzaju) dla przybyłych forumowiczów browaru.biz GRATIS. Może i własny tyłek ruszę....
Hehehe... ciekawe, co na to reszta forumowiczów....
A co z fermentacją? - Pewnie przebiegała będzie w innych zbiornikach, które ze względu na potrzebę utrzymania właściwych temperatur nie są zbyt "widowiskowe".
Dla komercyjnego sukcesu kwintesencją tak wspaniałych instalacji (pod względem estetyki i edukacji, o której napisał Czes), muszą być pyszne piwa - zwłaszcza na otwarciu.
Ale oczywiście ktoś, kto tyle zainwestował z restauracyjny browar, pomysł na pyszne piwa ma nie od wczoraj.
W ramach "chrzciń" lokalu proponuję pierwszy litr piwa (z KAŻDEGO rodzaju) dla przybyłych forumowiczów browaru.biz GRATIS. Może i własny tyłek ruszę....
Hehehe... ciekawe, co na to reszta forumowiczów....
Comment