W sobotę podczas odwiedzin Arkadii pooglądałem sobie Bierhalle z zewnątrz. Przejrzyste kadzie wyglądają fantastycznie, zresztą cały lokal raczej będzie mieć ciekawy wystrój.
Zagadnąłem dwóch wychodzących ze środka panów (ciekawe czy jednym z nich był forumowicz Krzysztof? ) o planowane piwa i usłyszałem to, co już Krzysztof pisał: zestaw pils, pszeniczne + ciemne, a poza tym piwa sezonowe.
Bardzo czekam na możliwość wizyty w Bierhalle.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
W sobotę podczas odwiedzin Arkadii pooglądałem sobie Bierhalle z zewnątrz. Przejrzyste kadzie wyglądają fantastycznie, zresztą cały lokal raczej będzie mieć ciekawy wystrój.
Zagadnąłem dwóch wychodzących ze środka panów (ciekawe czy jednym z nich był forumowicz Krzysztof? ) o planowane piwa i usłyszałem to, co już Krzysztof pisał: zestaw pils, pszeniczne + ciemne, a poza tym piwa sezonowe.
Bardzo czekam na możliwość wizyty w Bierhalle.
W sobotę na 100% mnie nie było w Arkadii - chyba, że myślami...
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
Skoro piwo już jest gotowe czekamy na info o dacie otwarcia! Krzysztof, czy tego dnia są przewidziane jakieś specjalne atrakcje lub promocje dla pierwszych klientów?
W dniu jutrzejszym tj. w piątek 14.10.2005 r., godzina 17 nastąpi otwarcie Restauracji Bierhalle w Arkadii.
Przewidujemy prowadzenie procesów warzelnianych na Waszych oczach.
Comment