W sobotę bardzo chętnie, w piątek też oczywiście się pojawie ale na krótko, bo o 18 muszę być już w innym miejscu.
Bierhalle Arkadia Warszawa - teraźniejszość
Collapse
X
-
-
O rany, tego się bałem Wywalczyłem sobie wyjazd w sobotę do Lublina i nie mogę ani w piątek (muszę lecieć do dziecka) ani w sobotę (Lublin). Ech doloż ty dolo. Dopiero w niedzielę pewnie uda się zajrzeć. A nie być na otwarciu to ....To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Myślę, ze nie bedziecie mieli kłopotu żeby mnie dostrzec....Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
A gdybym przyszedło 16.00 to będę już mógł zakupić piwko czy 17.00 jest sztywnym terminem otwarcia?To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Kurtka, na wacie - dwa dni bez komputera, a tu takie nowiny.
Mało czasu, żeby pozmieniać 'gry plan' na dziś, ale postaram się dotrzeć.
Cóż godziny nie znam, ale postaram się na jakąś 19 być.
Krzysztofie - Tobie i całej ekipie Bierhalle sukcesów warzelniano-smakowychbla bla bla
Comment
-
-
Jak nic nie stanie mi " w poprzek" to dotrę do Arkadii 17-17,30 do zobaczeniaZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Wróciłem już.
Pierwsi oficjalni klienci Bierhalle to:
1. Pani sopistowa
2. Ahumba
3. Sopista
co uwiecznił Krzysztof na zdjęciu.
Gdy wróci mój syn z kabelkiem to i ja zamieszczę kilka fotek.
Dotarli także DKrasnodębski, Zythum, Darek99, Grzeber, Małażonka, Iron, Centon, Becik z Panią Becikową.
Piwko na razie tylko weizen i na razie ze szklanek "no name" po 6 zeta za 0,4 l.
Bardzo dobre podawane przez przesympatyczną panią Karolinę ubraną (podobno) w bawarski strój.
Szkło firmowe i seria (prawdopodobnie) podstawek mają się ukazać w terminie późniejszym.
Na muzyce się za bardzo nie znam, ale niezbyt przypominała mi bawarskie rytmy.
Za to jedzenie, przynajmniej to co próbowaliśmy lub widzieliśmy, a i owszem.
Ja na pewno nie raz tu zajrzę.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaBardzo dobre podawane przez przesympatyczną panią Karolinę ubraną (podobno) w bawarski strój.
A PIWKO - SUPER.Last edited by sopista; 2005-10-14, 18:58.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaCzyżbyś miał wątpliwości czy pani Karolina (przesympatyczna - tu całkowita zgodność) była ubrana (podobno)? czy ubrana w (podobno) bawarski strój? To jednak pewna różnica, chociaż, no lepiej nie będę ciągnął tematu.
A PIWKO - SUPER.
Bardziej znam się (tak mi się wydaje) na kobietach i piwie.
I jedno i drugie było superWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Po prostu PIWIARNIA, nie żadne tam pierdu restauracyjne dla garniturowców. Wrażenia po pierwszym razie - SUPER i piwo i wystrój. Zobaczymy co będzie dalej. W każdym razie dla mnie na ten czas sto długości przed BrowArmią (jeżeli chodzi o całokształt browaru restauracyjnego).To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Do bawarskiego stroju Zythum miał małe objekcje , ale ogólnie jest super .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Atmosfera na plus, choć lokalizacja w centrum handlowym nie za bardzo mi się podoba. Rysunki na ścianach bohomazowate, ale poza tym pozytywnie, piwiarniano. Przede wszystkim można oglądać transmisje sportowe. Przynajmniej do czasu, gdy przyjdzie tam Zythum na mecz Rasiaka.
Comment
-
Comment