Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
Bierhalle Arkadia Warszawa - teraźniejszość
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Byłem, wypiłem i jestem zadowolony.
Jedyny odnośnik dla mnie to Browarmia, która raczej okazała się porażką.
Piwa w Bierhalle są naprawde dobre szczególnie Dunkel mnie zaskoczył - świetne piwo.
Jedyny minus to wszędobylskie telewizory, które mogłyby być w jednej części sali, tak aby nie katować meczem tych co się nim nie interesują.
Ogólnie wielki plus
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leninKrzysztof mam pytanie.
Czy w piątek 11 listopada (święto narodowe) otwarte będzie Bierhalle ?
Chcę wybrać się na kolejną degustację.
pozdrawiamLast edited by Krzysztof; 2005-11-08, 16:49.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofW tym tygodniu warzenie przewidziane jest na: czwartek, piątek, sobotę i niedzielę. Początek po godzinie 13.
(tak sobie myślę tylko... hhmmmm)
Comment
-
-
Krzysztof,
zastanawie mnie sprawa logistyczna: jezeli tak czesto warzysz piwo, czy na kazda warke masz osobny gärtank(czyli w sumie > 4)? Jezeli piwo odpowiednio dlugo lezakuje, to czy na kazda warke masz osobny lagertank(w sumie > x)?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwowar2A tak szczerze mowiac, to chetnie bym te piwka, wlacznie z kozlakiem, posmakowal. Cos slyszalem o bezposrednim polaczeniu samolotem Nürnberg-Warszawa. Warto to dokladniej sprawdzic.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
[QUOTE=piwowar2]A tak szczerze mowiac, to chetnie bym te piwka, wlacznie z kozlakiem, posmakowal. Cos slyszalem o bezposrednim polaczeniu samolotem Nürnberg-Warszawa. Warto to dokladniej sprawdzic.
To połączenie realizowała linia Centralwings, z tego co wiem już nie latają na tej trasie...Last edited by perłyfan; 2005-11-08, 23:04.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwowar2Krzysztof,
zastanawie mnie sprawa logistyczna: jezeli tak czesto warzysz piwo, czy na kazda warke masz osobny gärtank(czyli w sumie > 4)? Jezeli piwo odpowiednio dlugo lezakuje, to czy na kazda warke masz osobny lagertank(w sumie > x)?
KrzysztofJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Ostrzegam !
Najprawdopodobniej będę w Bierhalle w piątek.
Pytanie, czy dla forumowiczy jest już uruchomiony stolik, który obiecywał właściciel, że będzie zawsze dla nas ? (to tylko jak nie będzie innych miejsc, bo są fajniejsze miejsca jak ten kącik forumowy ).
Jak zwykle nie wszyscy ci co tam będą ogłoszą to tu na forum, ale loża szyderców pewnie zjawi się w większej ilości, zwłaszcza, że święto odzyskania niepodległości godnie uczcić przy dobrym piwie po prostu wypada
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesOstrzegam !
Najprawdopodobniej będę w Bierhalle w piątek.
Pytanie, czy dla forumowiczy jest już uruchomiony stolik, który obiecywał właściciel, że będzie zawsze dla nas ? (to tylko jak nie będzie innych miejsc, bo są fajniejsze miejsca jak ten kącik forumowy ).
Jak zwykle nie wszyscy ci co tam będą ogłoszą to tu na forum, ale loża szyderców pewnie zjawi się w większej ilości, zwłaszcza, że święto odzyskania niepodległości godnie uczcić przy dobrym piwie po prostu wypada
Przy warzelni może być?Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesDla mnie może być, inni chyba protestować nie będą. Teraz kwestia na którą godzinę, bo o obsadę to nie ma co się martwić. Wstępnie chyba będzie chodziło o g 19 - 20. Ale to ja jeszcze muszę dzwonić do BIerhalle o rezerwację ?
Na przyszłość wskazanym jest pozyskać numer tel do Bierhalle...
Zapewniam nie zaszkodzi. Zresztą w piatek zobaczysz jakie są weekendy...Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
Comment