Wiem że nieładnie podsłuchiwać, ale całkiem przypadkiem usłyszłem jak jedna z obsługujących pań zareklamowała klientowi piwo Hell jako "podchodzące pod Warkę Strong...". Litości
Bierhalle Arkadia Warszawa - teraźniejszość
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesjeśli chciał warkę strong i smakowało mu bierhalle hell to wszystko OK! grunt to zadowolony klientJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Piwo Weizen Dunkel jest dostepny w Bierhalle.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofPiwo Weizen Dunkel jest dostepny w Bierhalle.
Wczoraj koło 13-tej miałem do wyboru:
dunkel. dunkel weizen i hellWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Zbliża się dzień, w którym w bierhalle bedzie dostępny Bock o mocy brzeczki 16,6 Plato. Dokładny termin podam później.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąPrzedwczoraj jeszcze nie miałem serca ganiać kelnerki z powrotem do nalewaka, ale następnym razem nie odpuszczę, bo nie dolewanie piwa staje się regułą.
Nie ma powodu się denerwować. W momencie kiedy otrzymamy szkło z cechami sam przypilnuję barmanów żeby Klienci otrzymywali to za co płacą....Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Organizujemy Giełdę Birofiliów w dniu 2006.01.28.
Szczegóły na:http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=56849Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesBierhalle mimo, że wystartowało(-a) jako ostatni browar restauracyjny w tym roku pnie się szybko w globalnym DP i jak tak dalej pójdzie będzie konkurował z masówką
Myślę ze gramy w innej lidze...Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofNie ma powodu się denerwować. W momencie kiedy otrzymamy szkło z cechami sam przypilnuję barmanów żeby Klienci otrzymywali to za co płacą....
pękaty kufelek poj. 0,4 l
kufel typu Maas poj. 1 l (Iron się ucieszy )
szklanka a'la pszeniczna (niezupełnie typowa), poj. 0,4 l
Szkło wyprodukowane przez niemiecką firmę Sahm, więc zapewne dobrej jakości.O!Nanobrowar Domowy "PiwU"
Comment
-
-
no właśnie, tym bardziej, że ostatnio chyba lali 0,5 l, albo juz mam sklerozę starcząGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment