Wiem że nieładnie podsłuchiwać, ale całkiem przypadkiem usłyszłem jak jedna z obsługujących pań zareklamowała klientowi piwo Hell jako "podchodzące pod Warkę Strong...". Litości
Przedwczoraj jeszcze nie miałem serca ganiać kelnerki z powrotem do nalewaka, ale następnym razem nie odpuszczę, bo nie dolewanie piwa staje się regułą.
Ostatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2005-12-13, 00:18.
Przedwczoraj jeszcze nie miałem serca ganiać kelnerki z powrotem do nalewaka, ale następnym razem nie odpuszczę, bo nie dolewanie piwa staje się regułą.
Nie ma powodu się denerwować. W momencie kiedy otrzymamy szkło z cechami sam przypilnuję barmanów żeby Klienci otrzymywali to za co płacą....
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
Bierhalle mimo, że wystartowało(-a) jako ostatni browar restauracyjny w tym roku pnie się szybko w globalnym DP i jak tak dalej pójdzie będzie konkurował z masówką
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Bierhalle mimo, że wystartowało(-a) jako ostatni browar restauracyjny w tym roku pnie się szybko w globalnym DP i jak tak dalej pójdzie będzie konkurował z masówką
Myślę ze gramy w innej lidze...
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
Nie ma powodu się denerwować. W momencie kiedy otrzymamy szkło z cechami sam przypilnuję barmanów żeby Klienci otrzymywali to za co płacą....
No i Bierhalle ma już swoje cechowane szkło:
pękaty kufelek poj. 0,4 l
kufel typu Maas poj. 1 l (Iron się ucieszy )
szklanka a'la pszeniczna (niezupełnie typowa), poj. 0,4 l
Szkło wyprodukowane przez niemiecką firmę Sahm, więc zapewne dobrej jakości.
no właśnie, tym bardziej, że ostatnio chyba lali 0,5 l, albo juz mam sklerozę starczą
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
Stolica Wielkopolski doczekała się kolejnego browaru restauracyjnego, tym razem sieciowego.
Pod koniec 2017 roku w Poznaniu otwarto siódmy w Polsce browar Bierhalle, należący do przedsiębiorstwa QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o.
Poznańskie Bierhalle znajduje się w olbrzymim,...
Przed browarem Błonie byliśmy 29 czerwca z Kopyrem w czasie tegorocznego festiwalu 100% Craft w znajdującym się nieomal "przez ścianę" Artezanie. A tylko "przed" bo nas wtedy zwyczajnie nie wpuszczono. Jednak co się odwlecze to nie uciecze i 6.10.2018 tym razem w towarzystwie...
Comment