A koźlak na ile jeszcze mniej więcej starczy?
Bierhalle Arkadia Warszawa - teraźniejszość
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseA koźlak na ile jeszcze mniej więcej starczy?
Może do nastepnego poniedziałku starczy. Jednakże jeżeli ktoś chce napić się tego piwa, które cały czas leżakuje to radzę przyjść na piwo wcześniej.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Brawo Krzysztof Ale teraz będzie ciasno w Bierhalle w poniedziałkibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofObecnie są dostępne następujące piwa: Pils, Przeniczne i Koźlak. Ceny bedą obowiązywały do zamknięcia Bierhalle tj. do 23.
Postulujęo zachowanie resztki Koźlaka dla forumowiczów przybywających na Giełdę, którzy nie mieli okazji go jeszcze próbowac! (JA!JA!JA!)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPrzeniczne to zachowaj dla amatorów, ale pszenicznego chętnie się napiję
Postulujęo zachowanie resztki Koźlaka dla forumowiczów przybywających na Giełdę, którzy nie mieli okazji go jeszcze próbowac! (JA!JA!JA!)Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseEwentualnie na parę dni przed giełdą, bo chyba spędze je w Wawie. .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentGiełda dopiero za trzy tygodnie a koźlaka może już nie być w poniedziałek wieczorem. Chyba że kolejna warka kończy leżakowanie...Krzysztof, jeśli źródło Koźlaka wyschnie w poniedziałek będzie dostępne inne, trzecie piwo?Last edited by Krzysztof; 2006-01-10, 07:51.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseCzy koźlak będzie jeszcze dostępny z następnej warki, czy też trzeba czekać do przyszłego roku?Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PaPeŚwietna wiadomość , tylko czemu dzisiaj kelnerka
na pytanie o koźlaka powiedziała, że jest tylko jasne i bock - takie ciemne piwo?
Pewnie nie zdążyła przywyknąć do podwójnego nazewnictwa piw: np. Bock - KoźlakJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
Comment