Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Bierhalle Arkadia Warszawa - teraźniejszość
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiA była jakaś nieprawidłowa?
Docent lubi bardzo intensywne smakowo i zapachowo Weizeny. Jeden z nich nie był tak esensjonalny jak oczekiwał.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofNieprawidłowa to ona nie była.
Docent lubi bardzo intensywne smakowo i zapachowo Weizeny. Jeden z nich nie był tak esensjonalny jak oczekiwał.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Oglądałem wczotaj mecz w Bierhalle i dwa szoki przeżyłem. W zasadzie o godzinie 20.00 to można pomarzyć o miejscu -wszystko maksymalnie nabite a to środek tygodnia, i drugi to to, że klientela w dużej mierze składała się z gości chyba z innej bajki - gajery kadry menedżerskiej, odstawione bizneswomen i kobiety robiące karierę w kroporacjach i wszystko to popija no... co sie popija w browarze???? Oczywiście WINO
Po co oni tam przychodzą? Zajmują tylko miejsce tym którzy chcieliby się o zgrozo napić PIWATo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumPo co oni tam przychodzą? Zajmują tylko miejsce tym którzy chcieliby się o zgrozo napić PIWAPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentNo przecież to warszawka .Każdy nowy 'trendy' lokal musi być okupowany przez jakiś czas przez tego typu klientelę. Lokale dla których właśnie tacy konsumenci są targetem nie funkcjonują na rynku dłużej niż dwa lata. Patrz przypadek 'Somy'. (...)
Zythum, czy mojej Pani, która jak jest ze mną w Bierhalle i pije wino (bo woli wino od piwa) także powiesz żeby tu nie przychodziła bo zajmuje miejsca zarezerwowane dla prawdziwych piwoszy?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikNie czepiajcie sie tej SOMY i jej końca którą spowodowała niby jej klientela. SOMA została zamknięta tylko z jednego powodu - wypowiedzenia umowy najmu.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikNie czepiajcie sie tej SOMY i jej końca którą spowodowała niby jej klientela. SOMA została zamknięta tylko z jednego powodu - wypowiedzenia umowy najmu.
Zythum, czy mojej Pani, która jak jest ze mną w Bierhalle i pije wino (bo woli wino od piwa) także powiesz żeby tu nie przychodziła bo zajmuje miejsca zarezerwowane dla prawdziwych piwoszy?To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Do tego jeżeli wszyscy zaczna pić tam wino to jak długo ten lokal będzie browarem?To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumBecik nie próbujesz zrozumieć co napisałe. Gdyby jedna czy druga kobieta piła wino to OK, wiem, że część kobiet nie pija piwa ale tam WSZYSCY, całe grupy piły tylko wino. Bo piwo to dla plebsu jest a oni to władza/lepsi. I o to mi chodzi. Po co 20 osób przychodzi do browaru restauracyjnego pić wino??????
Dopóty w Bierhalle będą sprzedawać wino dopóty ludzie je także będą pić. Proste jak konstrukcja cepa. W każdym browarze restauracyjnym są wina, wódki i inne alkohole.
Ja nie wiem, czemu się tak przejmujesz tymi innymi, niech piją co chcą nawet wodę z sokiem. Co inni piją lub jedzą mnie nie interesuje.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Nie dało się ponieważ nasz malutki stolik otoczony był przez zestawione stoliki trzech takich dużych grup i trudno było nie zauważyć, że na jakieś 30 osób nikt tam nie pił piwa.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikZythum, postaraj sie zrozumiec jedną rzecz.
Dopóty w Bierhalle będą sprzedawać wino dopóty ludzie je także będą pić. Proste jak konstrukcja cepa. W każdym browarze restauracyjnym są wina, wódki i inne alkohole.
Ja nie wiem, czemu się tak przejmujesz tymi innymi, niech piją co chcą nawet wodę z sokiem. Co inni piją lub jedzą mnie nie interesuje.
Wiesz mnie to akurat przeszkadza bo oni mają inne knajpy w których jest wino a ja nie mam innych w których dają piwo z Bierahlle a przez takich ludzi nie ma tam miejsc.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
Comment