Akurat w gazecie miałem grubo pokrojone lastryko Kurde, gazeta wprawdzie była prawie tak świeża jak owo lastryko (niecałe dwa tygodnie), ale i tak nic o piwie nie było.
Coraz więcej piwa w prasie.
Collapse
X
-
dzisiaj słyszałem reklamę w TRÓJCE Businessman Magazine, podobno coś jest w aktualnym numerze o "wojnie browarów", lub coś w tym stylu.
cały artykuł:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Artykuł OK.
Dyskusja na jego temat poniżej krytyki.
Jedna z nielicznych rozsądnych wypowiedzi jest autorstwa osoby o imieniu krzysiu ! Ciekawe co to za jeden ?Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.Comment
-
szczerze mówiąc nie wiedziałem że Varisella miał Warkę...
a najweselsza jest minikolumna "Segment Premium" z czwartej strony- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Niestety nie mam dostepu do polskiej prasy-tylko te popularne ale zachecam do kupna gazety wydawanej w Niemczech pod tytulem Biercult ale tylko tym ktörzy znaja niemiecki.
jest tam wiele o piwie ,kistorii itp dla zainteresowanych podaje adres strony internetowej
www.biercult.de albo www.welt-des-bieres.de-to strona wszystko o gatunkach piwaComment
-
a ja kupilem wrzesniowego fokusa bo jest 3 czesc artykulu o piwie. jeszce nie przeczytalem ale zaraz koncze prace i przeczytamTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment