znowu coś pada

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Problem z wyświetlaniem strony b.biz
    e-prezes
    Odkąd zmieniłem lapka na nowszego myślałem, że to nie wróci... Na XP mogło się zdarzyć, ale teraz jest podobnie na Win10. B.biz wyświetla się jako niezabezpieczona WWW i tak się odpalała cały czas - z ostrzeżeniem, ale ostatnio i na smarcie i na lapku nie idzie odpalić. Pomogło wyczyszczenie...
    2020-07-21, 21:39
  • darekd
    Waszczukowe, Marcowy Amber
    darekd
    Ekstr. 14%
    Alk. 6,1%

https://www.waszczukowe.pl/piwo/marcowy-amber/

Aromat - słodowy, początkowo dziwny, ale przyjemny - różany, herbatniki, lekko prażona nuta, potem jakaś ziemistość, trochę warzywa
    Piana - wysoka, zwarta, trwalsza z koroną
    Barwa...
    2025-01-03, 22:26
  • Pancernik
    Lubrow, Rysy
    Pancernik
    Nikt jeszcze nie opisał, zima, może faktycznie Rysy trza odpuścić... .
    Cóż, piwo w stylu Imperialnego Stouta, a jak kto woli - Polskiego Imperalnego Stouta (uwaga - skrót słabo się kojarzy ).
    Parametry to 9% alko i 24*Blg - to zdecydowanie widać, słychać i czuć. Widać...
    2024-12-17, 21:23
  • ART
    2024.10.26 - Czechy, Varnsdorf - 14. AleFestivale
    ART
    Było się tu kilka razy w przeszłości, po przerwie ciągnie mnie żeby znowu wychylić kilka dobrych ejli u prapionierów czeskiego kraftu, Jak się trafi nocleg, to się meldujemy.
    Start
    2024-10-26
    Koniec
    2024-10-26
    Adres
    40747, Varnsdorf Rumburská 1920, Pivovar Kocour
    2024-10-13, 10:15
  • darekd
    Soralamá, Crus Blond
    darekd
    Browar w Piemoncie na zachód od Turynu.

Piwo ma być inspiracją belgijskim blondem. Ciekawostką jest dodatek skoncentrowanego soku z fig.

19% ekstr.
    7% alk.
    20 IBU

Aromat - słodkie owoce (mi skojarzyły się ze słodkimi morelami, ale mogą być...
    2024-07-02, 23:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...