Ja nie czytałem, także nie kupuję tej gazetki, bo jeszcze mam co z forsą robić. ale piwo faktycznie po transporcie powinno się odstać i "uspokoić" zanim pójdzie w kran.
Playboy wie jak nalewać piwo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Przede wszystkim Playboy to nie gazeta o piwie. Trzeba mieć różnorodne hobby.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Ja czasem kupuję
Ciekawe jaki obraz typowej mieszkanki ziemi uzyskaliby kosmici polegając tylko na forum Browaru.....
Comment
-
-
Ja to był chciał mieć obraz typowej mieszkanki Ziemi na podstwie Playboya.
( Ziemi z dużej bo to planeta, mieszkanka ziemi z małej to dżdżownica).
Playboy z dużej nie oznacza planety.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
Jaki Ty dziś błyskotlliwy...
Comment
-
-
A tam zaraz błyskolitwy.
Tak sobie nieraz troszkę błysnę.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
No właśnie, jak ględzić o d... Maryni, to wszyscy są chętni, a jak trzeba streścić artykuł, to już nie ma. Może ktos przytoczy, o co tam chodzi, ja przecież nie będę kupował TEJ gazety dla jednego artykułu, nawet o piwie, jeszcze mnie ktoś zobaczy i co wtedy?
Comment
-
-
Uwielbiam ględzić zwłaszcza o d...e (niekoniecznie Maryni).Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
Artykuł? Toż to raczej notatka. A przytoczę jutro wieczorkiem jak zabiorę ten numer do pracy. Aha i jeszcze czekam na słowa potępienia bo ja to prenumeruję - tak wychodzi taniej i jeszcze przysyłają koszulki dla ciebie i twojej pani.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No i gdzie się ten playboy włóczył. Notatkę umieściłem już w ciągu dalszym do tego tematu.
Tego Playboya chyba można już zamknąć ( za karę oczywiście ).Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
yep, właśnie się kręciłem przy tym...
kontynuacja Playboyowego tematu tutaj:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment