Od rana informacja ta jest w prasówce z sierpnia...
Wynoszenie szklanek z knajp
Collapse
X
-
pieczarek napisał(a)
A w jakiej to gazecie opublikowali, że umieściłeś to w prasówce?
1. Publikacja w internecie spełnia wymogi prawa prasowego.
2. Publikacje z serwisów internetowych są od dawna w tym dziale forum (w prasówce właśnie) umieszczane.
Poczytaj tematy - nie będziesz ich dublował. Proste.Dziku
Comment
-
-
Przepraszam, ale to raczej nie ja dziwnie zareagowałem na słowo krytyki.
A parę dni temu na kopię artykułu o niedźwiedziu zareagoawł Art, nie ja.
Gdy umieściłem ten artykuł (nie jego kopię) na Forum sam przeprosiłem, że nie czynię tego w przewidzianym dziale - czyli w prasówce. To nie to samo
Nawiasem mówiąc wszystkie drukowane w prasie informacjie agencyjne są pierwotnie publikowane w internetowych serwisach agencyjnych z których korzystają redakcje.Dziku
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-01-13, 18:14 -
-
-
2024-07-29, 21:13 -
-
Minibrowar założony w 2014 roku znajduje się w dzielnicy artystów Wynwood.
Jest to zagłębie ulicznej sztuki, a także knajp, street foodów i nocnych lokali.
W odróżnieniu od innych znajdujących tutaj minibrowarów, J Wakefield wyróżnia się swoimi gabarytami.
Jest mały...-
Channel: USA
2022-06-30, 15:15 -
-
Niestety, z przyczyn niezależnych muszę pozbyć się mojej skromnej kolekcji piwnego szkła
Całość umieszczona jest na stronce (ok. 130 szt.)
http://kufle.5v.pl/
do całości dołożę tą stronkę i adres mailowy.
Ze względu na ilość i niestety szkło w rachubę wchodzi...-
-
-
Oferuję na sprzedaż kolekcję 16 szklanek z browaru Landskron z niemieckiego Goerlitz.
10 sztuk to okolicznościowe szklanki świąteczne (wydane na Boże Narodzenie) z lat: 1997, 1998, 2000, 2003, 2006, 2007, 2008, 2009, 2012, 2013.
Reszta jest z różnych okresów od czasów...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment