o prawa Krakowa do kolejnego też i lajboCKi się domagają
Bierhalle w Katowicach!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeso prawa Krakowa do kolejnego też i lajboCKi się domagają
Comment
-
-
Rozpętałem burzęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaProtestuję!!! kraków ma CK, Relakspol i Stary Kraków, a Wrocław ma tylko Spiża!!!
My też chcemy,my też Największej wiosce z tramwajami też się cosik należy
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatW czasie to rok, ale ... 2004 i 2005 to dwa - różne - roki
A ja trochę poczytałem o tym kompleksie SCC i koncepcja bardzo mi się podoba. Nie dość, że spora część terenów pokopalnianych zostanie zaanetowana (ileż to ruin stoi w kazdym zakątku kraju) to jeszcze część budynków zostanie wyremonotwana i ma podobno służyć ciekawym inicjatywom kulturalnym. Oby, bo wolę nawet głupawy happening niż poważny HANDEL.
Ciekawostką jest też to, że już w grudniu (zapewne na 4 XII) ma powstać w którymś z ocalałych budynków kopalni - kaplica.
To chyba pierwsza w Polsce taka inicjatywa, aby nie wyburzać wszystkiego co stare, ale spróbować to 'nagiąć' do nowych celów. Popieram.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotTak jak napisał Adam,jest to ogromny moloch który z pokopalnianymi obiektami ma mało wspólnego.Z kopalni pozostała tylko wieża szybowa i budynek cechowni w którym maja być ekskluzywne salony i biura.Reszta to nowoczesna konstrukcja w stylu warszawskiej Arkadii.
Kaplica ma być z budynku wieży wyciągowej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
hehe - coraz bardziej odbiegamy od tematu czyli samego Bierhalle w Katowicach.
Może Krzysztof będzie mógl napisać coś więcej na ten temat?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16hehe - coraz bardziej odbiegamy od tematu czyli samego Bierhalle w Katowicach.
Może Krzysztof będzie mógl napisać coś więcej na ten temat?
A tak wracając do temtu Bierhalle w Katowicach to się cieszę i zamawiam łóżko dla siebie i Arta u ciebie Adamie na otwarcie, a właściwie na po otwarciuOstatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2005-10-07, 16:25.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNo wiesz ciężko coś więcej napisać o czymś co ma powstać , jeżeli tylko do tego faktu mamy pewność. To z na razie będzie taki temat spekulacyjny, chyba, że Krzysztof puści parę z ust
A tak wracając do temtu Bierhalle w Katowicach to się cieszę i zamawiam łóżko dla siebie i Arta u ciebie Adamie na otwarcie, a właściwie na po otwarciuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNo wiesz ciężko coś więcej napisać o czymś co ma powstać , jeżeli tylko do tego faktu mamy pewność. To z na razie będzie taki temat spekulacyjny, chyba, że Krzysztof puści parę z ust
A tak wracając do temtu Bierhalle w Katowicach to się cieszę i zamawiam łóżko dla siebie i Arta u ciebie Adamie na otwarcie, a właściwie na po otwarciu
Z doświadczenia wiem, że łatwiej jest napisać dziennikarzom niż to później zrobić.
Zapraszam do Warszawy. Tam widać efekty mojej pracy, gdyż jest namacalna.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofPowiem szczerze jestem zaskoczony tą informacją.
Z doświadczenia wiem, że łatwiej jest napisać dziennikarzom niż to później zrobić.
Zapraszam do Warszawy. Tam widać efekty mojej pracy, gdyż jest namacalna.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Pstryk, iskierka zgasła... Oby tylko na jakiś czas.
Byłem dziś w odwiedziny w Silesia City Center, i już nawet wiem gdzie będzie Bierhalle - wypatrzyłem przygotowane kierunkowskazy na piętrze, które jeszcze zamknięte dla ludu.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16wypatrzyłem przygotowane kierunkowskazy na piętrze, które jeszcze zamknięte dla ludu.
Kierunkowskazy są w samochodach...
Proponuję stawić się silną grupą w dzień otwarcia przybytku, ażeby wywrzeć wrażenie (i zawrzeć znajomości).Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckDROGOWSKAZY !
Kierunkowskazy są w samochodach...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment