Pstryk iskierka... co ja mówię... cały płomyk z popielnika na Adasia mruga
Byłem dziś w odwiedziny w Silesia City Center, i już nawet wiem gdzie będzie Bierhalle - wypatrzyłem przygotowane kierunkowskazy na piętrze, które jeszcze zamknięte dla ludu.
Proponuję się uzbroić w cierpliwość - długoterminową cierpliwość...
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
Krzysztofie, dlaczego zamiast wlac nadzieję w nasze serca, tak tylko gasisz i gasisz.
Krzysztof mi to tłumaczył w Warszawie odnośnie łódzkiej Bierhalle. Nie chce podawać żadnego terminu, bo w grę wchodzi tyle czynników, że nie można zagwarantować jego dotrzymania. Trzeba się niestety uzbroić w cierpliwość i liczyć na to, że być może otwarcie bedzie wcześniej niż później.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Krzysztof mi to tłumaczył w Warszawie odnośnie łódzkiej Bierhalle. Nie chce podawać żadnego terminu, bo w grę wchodzi tyle czynników, że nie można zagwarantować jego dotrzymania. Trzeba się niestety uzbroić w cierpliwość i liczyć na to, że być może otwarcie bedzie wcześniej niż później.
Ale w tej chwili nie piszę o terminach. Cierpliwie czekam z ... niecierpliwością
A tak zupełnie serio przyjąłem za dobry znak, samą obecność napisów "Bierhalle".
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-11-25, 16:47.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
Masz mylne informacje. Na ile chcesz % Bierhalle w Katowicach nie bedzie otwarte w styczniu 2006.
Dlaczego miałbym mieć mylne info skoro rozmowa była przeprowadzona z wysokiego stołka , czyli z osobą kompetentną tu na miejscu ?
Bierhalle ( nazwa chyba zastrzeżona ?) w dwóch punktach na terenie SCC ( pl. Rozrywki oraz pl. Letni ), zaś do końca stycznia 2006 prawie cały rok
a przynajmniej 2 miesiące, i jeszcze dużo można zrobić chyba, że komuś będzie zależało aby opóźnić otwarcie !?
( strasznie trudny adres mają a przynajmniej długi, a ja już muszę kończyć bo znów coś z klawiaturą się dzieje, a tak sobie chciałem dzisiaj popisać . )
Ostatnia zmiana dokonana przez ZIOMEK2; 2005-12-01, 22:30.
Comment