Nie chciałbym być złym prorokiem, ale masz prze........
czy to nas czeka?
Collapse
X
-
A wracając do układów, to mogę się pochwalić, że moja małżonka nie ma nic przeciw mojemu wychodzeniu na piwo. Czasem do mnie dołącza, tzn. idzie ze mną do lokalu, ale piwa nie pije bo nie lubi. U nas nie ma problemu równouprawnienia. Choć znam przypadek gdy to miłość do piwa przeważyła i doszło do rozwodu. Ale winny ewidentnie był facet. Chlał do utraty przytomności, a dzieciak w domu siedział głodny bo kasa była tylko dla tatusia na piwo. Co więcej tatuś tradycjonalista zabraniał żonie pracy zarobkowej - miejsce "baby" było dla niego w kuchni i przy dziecku.
Cóż jakiś czas mieszkałem w bardzo nieciekawej okolicy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Co to znaczy "U nas nie ma problemu równouprawnienia"?
Comment
-
-
Originally posted by Marusia:
Co to znaczy "U nas nie ma problemu równouprawnienia"?
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No to super. Adam, może sie jednak z Grzechem zastanowicie nad spotkaniem, szykuje się imprezka na cztery fajerki
Comment
-
-
Na prawdę bardzo bym chciał, ale niestety bardzo niemogę. Praca, praca i jeszcze raz praca. A bez pracy nie ma...piwa.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Obiecuję zatem szczegółową relację popartą zdjęciami ))
Comment
-
-
A walczyliśmy o to żeby cenzury już nie było.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Albo zabierzcie kamery i podłączcie do sieci - taki Big Browar, to bym nawet pooglądał.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
A jeżeli w tym samym czasie też bym pił piwo? A tak w ogóle to tylko żarty.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment