Myślisz, że będzie nam się chciało?
gra o browar
Collapse
X
-
-
daruj sobie proszę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
zapomniałem dodać: JANO...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ależ dlaczegoooo zaraz ja????!!!
Psy są bardzo inteligentne !!!/zwłaszcza mieszańce/.
Ale skoro przypadkiem już tu jestem, mogę się wypowiedzieć co i uczynię by bronić wartości braci mniejszych.
Oczywiście Krzysiowi chodzi o wyższy poziom ideologii, lecz...REGULAMIN ŁAJKI: JEŚĆ - SPAĆ – BIEGAĆ!!!!!!!!!!!!! W co najmniej w 2/3 pokrywa się z IDEOLOGIĄ uprawianą przez większość populacji ludzkiej... Także w SG.
JANO
Comment
-
-
Jano też chyba jeszcze nie do końca doszedł do najwyższej formy
Moje lakoniczne zapytanie miało dotyczyć tego, czy ktoś próbował zrealizować grę o browar, a pytam, bo niektóre fragmenty spotkania jakoś przeoczyłem
Art - niepotrzebnie przegoniłeś nowego juniora, łajka podniosłaby dyskusję na nowy, jeszcze wyższy poziom. Pamiętaj, że łajka była w kosmosie, a my nie (wprawdzie zdechła, bo Ruscy zapomnieli zostawić jej tlen do oddychania, ale zawsze to coś).
Comment
-
-
nie mam nic przeciwko, jeśli Łajka to Łajka.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Fakt! Przy nie najwyższej formie i lakoniczności twojego pytania, mogło nie zaiskrzyć to i owo.
Swoją drogą jeśli łajka to łajka , to czyj szkielet krążył w kosmosie ??? a jeśli łajka to łajka to...
jej duch krąży pośród nas... no i jest jeszcze patent z reinkarnacją...
A taka w ogóle , to przypadkiem nie wiecie gdzie polazło psisko?
Muszę wysłać e-maila do Mai, by bardziej pilnowała swój inwentarz, bo znów będzie na mnie.
JANO
Comment
-
-
Siedzem w robótce i tak sobie drukujem i tak sobie myślę...
...Ale głupio tak wejść komuś na temat i pisać o rzeczach poważnych nie nadmieniwszy jednak o meritum ....
Gra jest dobra /jak wszystko gdzie można wygrać beczułkę/, oczywiście wersja na papierze. Bieganie w terenie już przerobiłem w tym roku. Plansza papierowa i dziesięć najprawdziwszych kegów.
Uprościłbym jednak te wszystkie reguły... pytania, pojedynki , konkurencje...
Zadania sprawnościowe też są takie jakieś...
A niech się uleje, a jeszcze dużo uleje...!?
Albo z tym szkłem....kto to później posprząta, jak Krzyś będzie spał ...!?
Moje reguły!
1.Jedenaście kart z których dziesięć posiada symbol browara = nagroda = 1 keg. /ażeby utrudnić zadanie karty były by ułożone w taki sposób by nie było widać na których są symbole nagród.
Nagrody to 10 kegów. /ażeby utrudnić zadanie kegów było by 12/./z czego 12-stym raczyli by się już kibice = my/.
2. startują dwie drużyny dwuosobowe + dla każdej drużyny paczka kibiców z zapleczem medycznym za plecami./
3. każdy zawodnik może używać tylko jednej ręki w trakcie gry /ażeby utrudnić zadanie ręce można zmieniać kiedy i kto tylko chce /łącznie z zapleczem medycznym//.
4. grę rozpoczyna drużyna która szybciej spożyje piwo nalanego z 11-go kega. /bez utrudnień/.
5. gra polega na wskazywaniu kart paluchem i wyraźnym acz donośnym artykułowaniem ...TU!!!!!
6. po TU!!! sędzia podnosi karty i podaje je na przemian to jednej to drugiej drużynie...w taki sposób by każda z drużyn otrzymała po 5 kart z symbolem browara.
Proste!
Ps./ ta pierdzielona sprawiedliwość mnie kiedyś zgubi.JANO
Comment
-
-
gra grą, a może ktoś kupi nasz w Bojanowie???Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment