Bo Ty to byś zaraz drogiego chciała.
Playboy wie jak nalewać piwo - ciąg dalszy.
Collapse
X
-
-
Jano, weź swoją zamszową kutkę. Jakby się jakiś obcy nam dobierał do piwa, to możesz nią wtedy zabić jednym ciosem
Comment
-
-
..i to dosłownie
Choć wedle relacji Krzysia z pobytu w SG www.pub.net.pl, forum Wrocław), może chłopak mieć konkurencję ze strony miejscowych playboyów...
Comment
-
-
Tak mówisz, bo nie miałeś tej kurtki w rękach
Comment
-
-
Bezpieczny to będziesz, jak ogrodzimy siatką staw - jest ryzyko sturlania się doń z górki
Comment
-
-
Wracając do artykułu:
1. Chciałbym zobaczyć taką knajpę (średniej klasy oczywiście), która ma pod barem piwnicę z temperaturą 4 - 8 stopni.
2. Chciałbym zobaczyć knajpę, która pozwala sobie na 40-godzinną przerwę w sprzedaży, żeby piwo w beczce się ustało.
3. Chciałbym zobaczyć knajpę, w której piwo nalewają na trzy razy, odczekując pomiędzy nalaniami 2 - 3 minuty.
3. Gaz do piwa jest ZAWSZE dwutlenkiem węgla, techniczny od spożywczego róni sie tylko stopniem dopuszczalnych domieszek.
Na podsumowanie - notatka jest żywym tłumaczeniem opisu prawidłowej knajpy najprawdopodobniej z ANGLII. Koleś, który to tłumaczył, nie zadał sobie trudu, żeby sprawdzić, jak jest w Polsce. Cały ten poradnik, krótko mówiąc, można sobie w kiblu powiesić.
Comment
-
-
Krzysiu, uwielbiam twoją krytykę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
I właśnie tego krytycznego podejścia będzie teraz bardzo brakowało w tym dziale forum.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment