Moje dzienne spożycie wg. dziennika wynosi 0.63 l.
Ile piwa pija forumowicze ?
Collapse
X
-
Jak na razie to jestem jedyny ze spożyciem poniżej 0,33 dziennie. Dokładnie to wg. dziennika, który prowadzę od początku roku, jest to tylko 0,18. Jak gdzieś już wspominałem piję niewiele, rzadko jest to więcej niż jedna butelka dziennie i dwie tygodniowo."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
A u mnie jak dotąd 0,64 l na dzień i jak to na jesieni systematycznie spada. Jest to też spowodowane tym że ostatnimi czasy starałem się trochę obniżyć tą średnią.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfireWypada chyba również powiedzieć ile piwa dziennie wypijają forumowicze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterA u mnie jak dotąd 0,64 l na dzień i jak to na jesieni systematycznie spada. Jest to też spowodowane tym że ostatnimi czasy starałem się trochę obniżyć tą średnią.
Comment
-
-
Zaznaczylem 2 litry i czekam kiedy pieczarek rozpocznie dyskusje, ze Ci, ktorzy tak zaznaczyli sa alkoholikami5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Mnie się wypija dziennie wg dziennika 1,27 l. w tym roku.
Od początku prowadzenia dziennika tzn. 01.01.2003, śrdnie spożycie wynosi 0,97 l."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment