Mamy temat w którym można sie pochwalić jakie piwa pija forumowicze. Wypada chyba również powiedzieć ile piwa dziennie wypijają forumowicze. Najłatwiej będzie odpowiedzieć osobom prowadzącym Dziennik Piwny , ale chyba i inni też moga dość łatwo wyliczyć orientacyjną ilość wypitego dziennie piwa.
Ile piwa pija forumowicze ?
Collapse
X
-
Mi średnio dziennie wychodzi do 2 litrów piwa (licząc z weekendami, w których oczywiście spożycie zawyża średnią tygodniową)
Mam wrażenie, że już był taki temat, ale chyba bez ankiety. Poszukam.
-
-
A mnie "średnia na oko liczona" wyskoczyła na ponad dwa litry dziennie. Widać to niestety po moim brzuszysku...Last edited by iommi; 2005-10-20, 13:41.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiA to ci dopiero!
Piję mniej piwa od Marusi
Jak narazie to z ankiety wynika, że jestem prawie największym pijakiemLast edited by Marusia; 2005-10-20, 13:42.
Comment
-
-
Wg dziennika piwnego (póki go prowadziłem....) wypijałem (średnio) dziennie dwa piwa półlitrowe i jedno bączkowe . Chyba się to nie zmieniło; np. wczoraj mój organizm przyjął właśnie taki zestaw...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Mi wychodzi o.68l czyli nie jest tak źleLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
dziennie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment