Co Wy z tym zjeżdżaniem?? Już się tak nie krygujcie. Ja zamierzam gdy tylko Igorek urośnie swoje spożycie drastycznie zwiększyć bo i piw dobrych w Wawie coraz więcej. Ideałem są dla mnie czescy stamgasci pijący 10 i więcej piw dziennie (oczywiście wiem, że ich piwa są sporo słabsze alkoholowo od naszych więc ustalam swój limit na 6 kufelków dziennie minimum ).
Ile piwa pija forumowicze ?
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Ja dziennika nie prowadzę, ale zauważyłem gołym okiem, że spożycie spadło na ryjek.
Co gorsza, ostatnio bardziej niż do półek z piwem, ciągnie mnie do tych winnych.
Rezultat tego jest taki, że po lodówce poniewiera się tylko jeden stary porter ( jeden, ale jaki - Dojlidy dostane od Pieci na 40 urodziny ), za to szuflady wszelkich win pełne, a podręczne kufle wypełnione po brzegi korkami.
Nie wiem, czy ten proces jest odwracalny
I co ja teraz mam zrobić, Biedny Miś???
Radźcie!!!Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocurJa dziennika nie prowadzę, ale zauważyłem gołym okiem, że spożycie spadło na ryjek.
Co gorsza, ostatnio bardziej niż do półek z piwem, ciągnie mnie do tych winnych.
Rezultat tego jest taki, że po lodówce poniewiera się tylko jeden stary porter ( jeden, ale jaki - Dojlidy dostane od Pieci na 40 urodziny ), za to szuflady wszelkich win pełne, a podręczne kufle wypełnione po brzegi korkami.
Nie wiem, czy ten proces jest odwracalny
Radźcie!!!
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocurNie wiem, czy ten proces jest odwracalny
Radźcie!!!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Po pierwszej dobie funkcjonowania ankiety można wyciągnąc wniosek że " statystyczny forumowicz" wypija od 0,5 do 1 l piwa dziennie . Okazuje sie więc że nie jestem " statystyczny" bo ciut ( niewiele , ale jednak ) brakuje mi do tego przedziału.
Comment
-
-
W moim przypadku spożycie piwa kształtuje się w postaci jednego piwa dziennie, ale jak przychodzi weekend to moje picie wzrasta, dlatego więc moja średnia w DP wynosi 0,95L (nieznacznie chciałbym tą liczbę zmniejszyć).
Comment
-
-
Moja tegoroczna średnia to 0,88 l, zaś od początku prowadzenia dziennika: 0,99 l. Jeszcze przed wakacjami było to 1,05 ale wakacje bez piwa zrobiły swoje.
Niedługo znów będę musiał sobie zrobić dłuższą przerwę w piciu i średnia znów mi zjedzie w dół...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Dziennik Piwny powiada, że wypijam 0,83l dziennie. Zdarzają mi sie kilkudniowe przerwy, a są takie dni w tygodniu, kiedy spożycie sięga 4 litrów lub więcej, toteż średnia składa się z wielce nieregularnych danych dziennych. Zima, jak co roku, z pewnością ograniczy spożycie piwa, więc aby do wiosny !
Comment
-
-
Po 4 miesiącach prowadzenia dziennika wyszło mi 1,54 l.
Comment
-
Comment