Czy browar klasztorny w Szczyrzycu jeszcze dziala?
Browar Szczyrzyc
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
-
A temu browarowi był poświecony jeden odcinek serialu "BROWARY POLSKIE". Czy ktoś jeszcze pamięta taki serial ?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
widziałem tylko jeden odcinek o Elblągu, mam na video...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mnie się zachowały trzy lub cztery odcinki.
O ile dobrze pamiętam to właśnie o Szczyrzycu, Zwierzyńcu, i chyba Okocimiu ale za ten ostatni głowy nie daję.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
O Szczyrzycu jest więcej w jakimś poście na browar.biz ale nie pamiętam w jakim. Generalnie browar ma ruszyć w 2004 lub 2005 roku. Tych serialików "Browary Polskie" mam ich na VHS-ie z 6 odcinków (dokładnie nie pamiętam ile)Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dryx Wyświetlenie odpowiedziProsimy kolego o jakieś szczegóły. Jak na razie o tym browarze cicho. Masz jakieś zdjęcia? Śmiało możesz wklejać.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
I to od jakiegoś czasu. Tak jak kolega wspomniał uwarzono pod koniec zeszłego roku warkę próbną "ciemniaczka". Prawnie nic nie stoi na przeszkodzie, by działał "pełną parą". Urządzenia były już odsłonięte listopadzie w kawiarni Pani Czepiel.
Comment
-
Comment