Do Salcesona : w Warszawie piwa pszeniczne różnych marek można kupić bez problemu w hipermarketach HIT (byłem akurat na Stalowej) i Leclerc (Włochy). Widziałem też takowe w Geant w Jankach (np. Paulaner w puszkach po 6 zł) i chyba (na 100% nie mam pewności) w Auchan na Modlińskiej. Pewnie gdzie indziej (np. w Carrefour czy M1) też są.
Piwa pszeniczne
Collapse
X
-
Albo możesz przyjechać do Wrocławia CAŁKIEM NIE PRZYPADKIEM, zapraszamy!!
No i witam Cię, Kobieto!
Comment
-
-
Chciałbym ponownie podkreślić że BARDZO lubię piwa pszeniczne ( na dowó tego przed chwilą jedno wypiłem), ale do tej pory nie piłem tego piwa we Wrocłąwiu. Mam nadzieję to naprawić.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Marusia - tylko nie daj Marcie wypić mojego portera.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
Sensor, Twój porter już mi przyrósł do podłoża, jak w końcu dotrzesz do mnie, będziesz go musiał przechylać razem z drzwiami od lodówki
Comment
-
-
-
tzn. że zapuścił korzenie?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
A ciężko do Ciebie dotrzeć ? Tzn. że masz skomplikowaną osobowość ?Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
Co do lodówki to silny jestem - poradzę sobie.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
tylko nie rób z Marusi lodówką tego co z moją!!!!!!!Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
?
Mam się zacząć martwić?
Bo zapodam ciepłe!!!
Comment
-
Comment