Mam takie pytanie co jest herbem browaru Krajan, gdyż sądząc po etykietach browar nie może się zdecydować raz jest to koń na żółtym (na stronie browaru jest też czerwone ) tle, innym zaś razem orzeł dzielony z jakimś zwierzęciem ( na czerwonym lub białym tle).
Herb browaru Krajan?
Collapse
X
-
Herb browaru Krajan?
Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Tagi: brak -
Podejrzewam, że browar zamierza zmienić swój herb, ale chce wykorzystać posiadane zasoby etykiet i dlatego oba wzory równocześnie funkcjonują na rynku. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RegentMam takie pytanie co jest herbem browaru Krajan,
Koń przestał pełnić taką rolę jakieś 2 - 3 lata temu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaWystarczy wejść na stronę browaru i tam jak byk wymalowane jest logo browaru.
Koń przestał pełnić taką rolę jakieś 2 - 3 lata temu.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darco112Ten "zwierz" na stronie wygląda na gryfa.Last edited by sopista; 2005-11-27, 17:35.Comment
-
Połączenie konia z orłem? Hmm... Konia ja tu nie widzę...Comment
-
Herb, który jest w nowym logo na stronie głównej Krajana to nic innego, jak herb województwa kujawsko - pomorskiego www.kujawsko-pomorskie.plBIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Nawiązując do dyskusji na temat logo Krajana informuję, że jest to herb województwa kujawsko - pomorskiego. A jeśli chodzi o Nakielskie Jasne to na etykiecie jest herb Nakła a na kontrze logo - czyli herb województwa. Jeśli chodzi o stronę internetową to już niedługo będzie nowa.Comment
Comment