i jak tu sie powstrzymywać?
a ja w czwartek jadę do Czech....
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki" -
Gul_Gul, czyzbys własnie miał taki dzień za szobą?
Comment
-
Ja wczoraj cały dzień powolutku przyzwyczajałam organizm do podwyższonej zawartości krwi w piwie, zginąć mi nic nie zginęło (no, jedno, małe lusterko...) ale bardzo ciężko mi się dziś wdrożyć w obowiązki służboweComment
-
15 czy nie, miałam wysoki współczynnik spożycia na tle całej naszej wesołej piątkiComment
Related Topics
Collapse
-
W wigilię Wszystkich Świętych, tj. czwartek 31.10 mamy nieczynne i nie wysyłamy paczek (dotarłyby najwcześniej w poniedziałek).
Jeśli potrzebujesz czegoś pilnie potencjalnie jeszcze przed weekendem, to zamówienie i wybrana opcja pobranie / szybki przelew do godz. 9:00 w środę...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2024-10-29, 21:44 -
-
Piwo uwarzone razem z czeskim Budvar Budweiser przy użyciu szczepu drożdży Budvar i metody warzenia dekokcyjnego Budvar,
ale wykorzystuje angielski słód i chmiel (Goldings), aby uzyskać angielski akcent.
Puszka 440 ml, alko 4.8%
Piana - więcej na początku potem z trzaskiem...-
Channel: Anglia
2024-09-20, 12:56 -
-
Jedyne piwo bezalkoholowe z Kirgistanu, wypite dla zaliczenia. Trudno opisać doznania smakowe, po prostu zimne do wypicia i zapomnienia. Dostępne w butelce szklanej 0,5 litra.1 Photo
-
Channel: Kirgistan
2023-11-19, 14:29 -
-
Witam
To mój pierwszy brewkit na 1kg polepszaczu piwa i drożdżach saflager W34/70 zrobiłem 1 marca temperatura w piwnicy 14/15 stopni.21litrów a BLG 14.5
Prawie przestało bulgotać około 10 marca zmierzyłem BLG i było 5.
13 marca znowu mierzyłem i dalej to samo więc przelałem...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Ekstrakt 11 %, zaw. alk. 5 %, niefiltrowane, puszka 0,5L.
KOLOR: ciemnozłoty ze zmętnieniem.
PIANA: kolor lekko przybrudzonej bieli, średnio obfita, drobnopęcherzykowa, trwała, ładnie osadzająca się na szkle.
ZAPACH, przyjemny, średnio intensywny. Dominuje chmiel oraz aromat...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment