Nigdy nie był najlepszy, ale ostatnio nie da się pić. Absolutnie i zdecydowanie nie da się. Siury... Fu... Jak tak można. Może ktoś mi wytłumaczyć ten nagły zanik formy??
co się stało z leszkiem premium??
Collapse
X
-
ja raz do roku testuję Premium, za każdym razem męczę je, najgorsze ze wszystkich marketowych piwGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Lech...zdech(ł)...
Aktualnie Lech to piwo idące za "nowomodą" ....piwo ładnie opakowane, ale smakowo nic nie wnosi.. Tak więc damy pospólstwu ładnie opakowany towar, tylko coby nie "kopał" za mocno (żeby podpici kupowali więcej placą w klubach po 6-8 złociszy, no i żeby nie był za gorzki, co by i "kobity czasem go pijały...zrobimy jeszcze długą "lolke " z butelki...nie jesteśmy "trendy" ? prawie jak ten sikacz dla "kochających inaczej" co to go w hameryce wymyślili (czyt."Miller" czy jakoś tak)
P.S. Sorry za język... KOźlaków kilka i głupoty plete..
Comment
-
-
Panowie tylko nie przesadzajmy, nie jest tak źle z tym Lechem. Premium zawsze był bardziej stonowany i delikatny w porównaniu np. do Lecha-Pilsa. To po prostu takie piwo. Oczywiście wielu forumowiczom przeszkadza to, że produkuje go taki gigant jak KP, ale bądźmy rozsądni z ocenami stanowczo wolę lekkiego premiuma niż takie rarytasy jak piwa z Imielina, Kipera czy Głubczyc. Ostatnio próbowałem Premiuma i nie zauważyłem jakiś zmian, to co jest największym problemem Lecha to stosunkowo słaba piana.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Regent... największym problemem Lecha to stosunkowo słaba piana.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratPanowie-nie kupować, nie pić, nie pisać o tym czymś, to może przestanie być popularny
Wasze zdrowie niepasteryzowanym Amberkiem
Także blue_bluesie ,to nie jest spadek formy,taki to "piwo" ma "smak"-licz się z tym ,że może być tylko coraz to gorzej Gdzie te czasy kiedy jeździło się do Poznania po Lecha,Regenta,Maltańskie,Pilsa Jubileuszowego itd.To były naprawdę smaczne piwkaLast edited by Pogoniarz; 2005-12-10, 11:59.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNormalnie no nie jak tak Ja to robię od ... lat ło ho ho,albo i dłużej i nie tęsknię za nim tak bardzo
Także blue_bluesie ,to nie jest spadek formy,taki to "piwo" ma "smak"-licz się z tym ,że może być tylko coraz to gorzej Gdzie te czasy kiedy jeździło się do Poznania po Lecha,Regenta,Maltańskie,Pilsa Jubileuszowego itd.To były naprawdę smaczne piwka
Faktem jest, że Premium nigdy do mnie nie przemawiał...jedyne piwo jakie lubię z mojego rodzimego browaru to Lech Pils...kiedyś poznański browar produkował piwko o nazwie Regent...to dopiero było piwo (długo takiego już nie będzie w świecie piwowarstwa), ale niestety nie wiem dlaczego zaprzestali produkować...
ogólnie z Lechem nie jest tak źle...nie przesadzajcie
Comment
-
-
Moim zdaniem jest źle bo jeszcze rok temu piłem w wakacje postawionego mi przez kumpla Lecha z przyjemnością. A jak sięgnąłem po to piwo z ciekawości kilka tygodni temu to całe szczęście znajoma zamieniła się na Specjala bo bym nie dotrwał do końca kufla. Lech nigdy nie był wybitny ale rzeczywiście chyba się pogorszył bo jest ewidentnie bezpianowy i trąci wodą. Za rok spróbuję znowu, może coś się zmieni.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jbBardzo możliwe, ale pytanie brzmi czy znajdę w sobie dość samozaparcia aby celować w Lecha dalej żeby trafić na dobrą?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jbBardzo możliwe, ale pytanie brzmi czy znajdę w sobie dość samozaparcia aby celować w Lecha dalej żeby trafić na dobrą?
Jimmy_jb ja już dawno zrezygnowałem z tego typu napojów piwnopodobnych. Jak się ma pod nosem kilka smacznych piw wersjach beczkowych i na dodatek niepasteryzowanych nie ma, co się zastanawiać. Pozwolą sobie na wymienienie niektórych z nich: Amber, Gościszewo, Kormoran, Jurand, Goch (w lecie), Brok a może już w ten weekend Ciechan. Piszę to wszystko po to abyś wybrał się na piwne patrole do Trójmiasta (przecież od niego masz rzut beretem).
Comment
-
Comment