Chciałbym odświeżyć dyskusje sprzed dobrych paru latek. Ostatnio rozsmakowałem się w stoucie Guinnessa, ale cena powyżej 6 za puszkę (kupuje wersje z widgetem) strasznie drenuje mi studencką kieszeń. Jak obecnie wygląda sytuacja stoutów na rynku polskim? Tzn czy ktoś je produkuje. Mile widziana wskazówka gdzie je można dostać w Poznaniu
GUINNESS-like
Collapse
X
-
Stoutów tyle co kot napłakał (ku mojemu żalowi). W Poznaniu, w dobrych sklepach z piwem znajdziesz Primatora Stout - moim zdaniem bardzo dobry i kupic można go za ok. 4 zł. Czekoladowe z Zawiercia też jakoś podchodzi pod stouta - i też dostaniesz w Poznaniu. Jeszcze przypomina mi trochę stouta Specialni Tmave z Opata.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Whitehaven Wyświetlenie odpowiedziChciałbym odświeżyć dyskusje sprzed dobrych paru latek. Ostatnio rozsmakowałem się w stoucie Guinnessa, ale cena powyżej 6 za puszkę (kupuje wersje z widgetem) strasznie drenuje mi studencką kieszeń. Jak obecnie wygląda sytuacja stoutów na rynku polskim? Tzn czy ktoś je produkuje. Mile widziana wskazówka gdzie je można dostać w PoznaniuPiwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
Comment