nowe forum w drodze!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• AaLeX
    Mała aktywność użytkowników naszego forum.
    AaLeX
    Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
    2024-07-29, 15:05
  • klocekoi
    Nowe butelki do piwa
    klocekoi
    Cześć, mam pytanie odnośnie butelek do piwa.
    Obejrzałem ostatnio Kopyra i wspomniał w nim o cenie butelek.
    Dla mnie jest to kosmos, tzn. cena.
    Proszę mi wytłumaczyć, w jaki sposób zaopatrują się browary w butelki. Rozumiem, że składają zamówienie do huty i ta dostarcza...
    2023-04-30, 20:26
  • darekd
    Wrowar, Reinkarnacja
    darekd
    Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.

Black IPA, chmiele: Mosaic, Simcoe, Citra, Rakau

Alk. 6,5%

Aromat - chmiel dominuje, a spośród niego cytrusy i odrobina mosaicowej nafty, potem trochę paloności...
    2024-12-19, 00:02
  • ART
    Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
    ART
    Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
    2024-10-12, 20:15
  • pegie23
    Nowe etykiety Lecha
    pegie23
    Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
    2024-07-05, 21:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...