Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
A nie 2005? (...)
Nie 2005 bo Plebiscyt na piwo roku 2005 rusza jutro, regulamin również poznacie jutro, a nie dziś i już dosyć na ten temat.
A teraz prosiłabym te osoby, które mają dostęp do Listy piw, czyli te, które spełniają warunki poprzedniego konkursu, o spojrzenie na Listy Piw, moze brakuje tam jakiegoś piwa, które piliście w zeszłym roku.
Jeżeli macie jeszcze jakieś inne uwagi dotyczące np. kategorii czy czegoś innego, co mi w obecnej chwili nie przychodzi do głowy, zgłoście to dzisiaj, to się przemyśli. Lepiej takie uwagi zgłosić dzisiaj, niż po ruszeniu konkursu. Jest większa szansa na ich uwzglednienie, jeśli będą się wydawały być sensownymi.
wszystko jak zwykle kłębi się pod koniec roku jeszcze bardziej niż zwykle i mam wielką prośbę do Was. Powtórka z roku 2005
Zostało trochę piw które nie były opisywane juz jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w kończącym się...
Wszystko się kitłasi w tym roku - mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005, 2006 i 2007.
Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w zakończonym roku 2008...
wszystko kłębi się pod koniec roku i mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005 i 2006
Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w kończącym się roku...
Comment