Ile wypiliśta?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dadek
    Major Piwnych Rewolucji
    🍺🍺
    • 2005.09
    • 4779

Eee tam, liczy za nas Dziennik Piwny. Wystarczy systematycznie wpisywać a potem wszystko jest jak na dłoni

Comment

• vociek
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.09
      • 119

W 2010 roku wypiłem 728 piw co dało 364.58 litra. Cen nie wpisuję, więc nie wiem ile wydałem. Zresztą jak przeliczać wydatki za granicą? Jeszcze euro dałoby radę, ale bardziej egzotyczne?

Comment

Related Topics

Collapse

• Grbuy
        Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
        Grbuy
        Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
        2023-11-30, 21:57
      • nodrob
        Sprzedam kompletny zestaw startowy + garnek 10 litrów + 60 butelek
        nodrob
        Ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/browar-dom...7-IDzr50h.html

Browar Domowy Browamator SUPER START - zestaw startowy + garnek + 60 butelek
        - zestaw do samodzielnej, domowej produkcji piwa
        - użyty raz do wyprodukowania...
        2019-04-09, 12:45
      • heckler
        Počátky, Počátky 36, Pivovar Počátky
        heckler
        Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
        Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
        2023-06-15, 12:52
      • heckler
        Neratovice - Mlékojedy, Hlavní 129, Pivovar Kaberna
        heckler
        Do Neratovic z pobliskiego Melnika dotarliśmy pociągiem . Od 2016 (początki 2015) roku działa tam mały browar Kaberna w którym szefuje i warzy piwo pan Jaroslav Verner.
        W cichej, spokojnej dzielnicy Neratovic Mlekojedy wśród żywej, wiosennej zieleni stoją pomalowane na żółto zabudowania...
        2019-05-08, 06:55
      • pegazus300
        Warka 8 litrów
        pegazus300
        Hej. Planuję pierwszą warkę i mam ( z braku doświadczenia) problem z określeniem ile wody mi odparuje podczas gotowania oraz ile piwa stracę podczas fermentacji.

Plan jest taki:
        Na 60 min gotowania przygotuję 10,5 l brzeczki, zakładam że odparuje 1,5 litra. Czy może...
        2018-03-27, 10:27
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...