Liczeniem wypitych piw to się u mnie zajmuje wątroba/na razie nadąża/
Ile wypiliśta?
Collapse
X
-
Przy innych forumowiczach czuje sie jak mala zagubiona dziewczynka... W tym roku troche piwka sie wypiło (na szczescie nie prowadze statystyk), ale o duuuzo mniej od pozostalych. A w tym zapowiada sie jeszcze mniej bo postanowilam na kurs prawa jazde sie w koncu wybrac
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KijekPrzy innych forumowiczach czuje sie jak mala zagubiona dziewczynka... W tym roku troche piwka sie wypiło (na szczescie nie prowadze statystyk), ale o duuuzo mniej od pozostalych. A w tym zapowiada sie jeszcze mniej bo postanowilam na kurs prawa jazde sie w koncu wybrac
Comment
-
-
No z jakieś 300 litrów się wypiło przynajmniej, nie prowadze dokładnych statystyk
Na Chmielakach Krasnostawskich się nadrabiało piwne zaległości
W tym roku mam nadzieję, że będzie lepiej kolega czasami przywozi piwka od naszych wschodnich sąsiadów, więc się pobróbuje
Comment
-
-
W ubiegłym roku prowadziłem statystyki przez pierwsze pół roku, gdzie wyszło 513 piw.
W drugiej połowie zaś doszło z 8 skrzynek Brackiego (u mnie nie ma lanego) i 3 z Lwówka Śl. Trza przyznać, że dostałem w spadku pojazd mech. i bywały tygodnie, gdzie piłem tylko jedno piwko-ale wtedy mnie coś zboczyło z toru
W 2004 roku wchłonołem 1482 browarki, co pewnie się już nie powtórzy z powodu prowadzenia innego trybu życia-tu chodzi o swoje zdrowie.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Dziennik prowadzę od 2003 ruku. Staram się aby zapisywać wszystkie piwa, czasami pamęć zawodzi, ale...
No to do statysk
2003 - 290.51 litrów za 1000.21 zł
2004 - 331.20 litrów za 1275.63 zł
2005 - 475.54 litrów za 1810.41 zł
boję się co będzie w 2006"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment