Mamy już nowy 2006 roczek i warto go czymś smacznym przywitać. Moim pierwszym piwkiem w tym roku był Shepherd Neame 1698 Celebration Ale, następne to również Shepherd Neame, Bishops Finger, a teraz popijam Kiperka mocnego. Pozdrawiam Wszystkich i życzę dużo dobrych smaków .
Pierwszy łyk piwka w 2006r.
Collapse
X
-
Moim pierwszym piwem w 2006 roku było moje własne z warki nr 4, dokładnie o godzinie 0:00, zamiast szampana oczywiście. Nadaje się jak mało które, pieni się doskonale(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosMoim pierwszym piwem w 2006 roku było moje własne z warki nr 4, dokładnie o godzinie 0:00, zamiast szampana oczywiście. Nadaje się jak mało które, pieni się doskonaleLast edited by Ahumba; 2006-01-01, 14:59.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A moim pierwszym tegorocznym piwem będzie chyba któryś z nowych Fraterów.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A ja swoją 14-stką, miała byc porterem - wyszła stoutem i najchętniej w 2006 zostałbym przy własnych, nawet kwasiżurachfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Moim pierwszym tegorocznym było "Westmalle trappist dubbel"."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Black Boss Porter z Witnicy przy okazji robienia porterowki5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A moim pierwszym tegorocznym piwem będzie chyba któryś z nowych Fraterów.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment