Moim pierwszym piwem było Łódzkie Mocne x2 a później ostatni zwierzyniecki Zwierzyniec jaki mi się został ze świątecznych zapasów. W dalszej kolejności poszedł Piast Zimowy.
Pierwszy łyk piwka w 2006r.
Collapse
X
-
Jako, że 1 stycznia musiałem być od rana na chodzie, to nie szalałem zbytnio w Sylwestra. Pierwsze piwo 2006 roku wypiłem dopiero wieczorem i był to Kasztelan. Za to ostatnie piwo(a) w 2005 roku to pyszne Irlandzkie MocneBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
U mnie miała być Smocza Głowa, ale wyszedł Okocim Harnaś, jak u marka33. Pity na zakończenie imprezy, do snu. Smakował.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Dla mnie pierwsze piwka w tym roku to Okocim Zagłoba i OK Beer z Okocimia, były to rowniez jedyne piwa wypite w Sywlestra, bo nowy rok musialam powitac w pracy (naszczescie miejscem mojej pracy jest knajpa)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KijekDla mnie pierwsze piwka w tym roku to Okocim Zagłoba i OK Beer z Okocimia, były to rowniez jedyne piwa wypite w Sywlestra, bo nowy rok musialam powitac w pracy (naszczescie miejscem mojej pracy jest knajpa)Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwsza impreza 2006: Frater (nowy), Sambor, Perła, Boss Porter, Staropolski Porter, Weltenburger Hefe Weizen Hell, Weltenburger Hefe Weizen Dunkel, Złoty Kur, Pschorr Weizenbier Hell, Staropramen i jeszcze jedno polskie, które umknęło mej pamięci.
Comment
-
-
Pierwsze w nowym roku - dwa "testowe" łyki naszej warki nr XI...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyMój pierwszy tegoroczny łyk (i kilka następnych) zależał, tak jak i w zeszłym roku, do witbiera Amadeus, który pity był jako szampan. A ogólnie cały sylwestrowy wieczór spędzony został przy beczkowym Okuniewie - Pilsie i Best'cie.
Beczka Besta została rozpoczęta dopiero około 3 w nocy.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzŁomża eksport na powitanie nowego roczku
u mnie też Łomża Eksport....ale dopiero 4 stycznia....Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment