Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA
reklama Żywca [z serii Prawie jak...] a kwestia piwowarstwa domowego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrOdpowiem tak, znaleźliśmy się w doborowym towarzystwie, wśród piw belgijskich, angielskich i bawarskich, które na pewno wielu z nas ceni bardziej niż Żywca. Moim zdaniem powinniśmy zbojkotować Heinekena jako takiego. Łącznie z Brackim i Porterem. Ja decyzję podejmę, jeśli zobaczę tę reklamę, bo nie chciałbym się decydować skoro jej nie widziałem.
jest tu do ściągnięcia ten filmik
Comment
-
-
Widziałem ten filmik wczoraj. Wyraźnie widać że piją płyn o kolorze zbliżonym do piwa w kuflach. Nie może być mowy o odniesieniu do wina czy wódki. Nawet chyba jakiś pojemnik zbliżony kształtem do fermentora tam był.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wiadomo, że musi być to piwo, bo inaczej reklama nia miała by sensu. Pierwsza z tej serji, gdzie był elvis, itd. była śmieszna, ta nawet bez tego piwa domowego jest żałosna.
Chociaż jeśli "prawie" robi wielka różnicę, to domowe piwa są prawie jak żywiec.Last edited by Marcin_wc; 2006-01-22, 19:51.
Comment
-
-
-
Żywiec teraz powinien zrobić reklamę jak należy robić dobre piwo i pokazać jak oni je robią. Pokazać całą tą infrastrukturę z komputerami, pasteryzatorami, filtrami itd, żeby ludzie wiedzieli w jakich warunkach należy robić dobre piwo zgodnie z tradycją . Pokazać też degustatorów, jak się uśmiechają z zadowolenia, że piją dobre piwo. A na koniec podać ile konsumentów im zaufało, podac udział w rynku, bo jest się czym chwalić jak się kit ludziom sprzedaje zamiast dobrego piwa.
Comment
-
-
Patrząc na aparaturę i ich miny, można pomyśleć, że piją piwny destylat.
Tak na poważnie, to mam bardzo głęboko to, co Żywiec i jego klienci myślą o moim piwie, tak samo jak to, że ludzie którzy robią dla nich reklamę nawet nie wiedzą w jakim sprzęcie robi się piwo.
Niech piją Żywca, ja już nie muszęLast edited by Marcin_wc; 2006-01-22, 22:51.
Comment
-
Comment