Ja się tak rozpędziłem, bo nie chcę, żeby pomysł upadł tak samo jak ten o stowarzyszeniu.
reklama Żywca [z serii Prawie jak...] a kwestia piwowarstwa domowego
Collapse
X
-
Głupia sprawa z ta reklamą, jeżeli spojrzymy na to w kontekście organizowana przez tą firmę kunkursu piw dowowych. No, ale kto mieczem wojuje, to od miecza ginie - uważam akcję koszulkową za trafioną w dziesiątke i wystarczająco adekwatną do skali problemu. Nie ma co się dąsać i obrażać tylko umiejetnie, z klasą i na wesoło wykorzystać kampanię "prawie jak" na obronę swoich argumentów. Jeśli na impezie w Żywcu kilkadziesiąt osób pojawi się w koszulkach, będzie to wystarczający i przykry ( media - one uwielbiają takie fajne historie !!!!! ) "prztyczek w nos" dla grupy żywiec.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Ja to proponowałem i zamieżam poczekać, ale z bojkotem, z wyjazdem w takiej koszulce na giełdę, a jeśli chodzi o nabycie koszulki w której można wyjść na piwo, to bez względu na reakcję Żywca chciałbym mieć taką.
FCJP zamieRZam
Comment
-
-
Koszulki chce także BIGB-a - czyli Małażonka i ja. I tu pytanie - czy mogą być i damskie kroje koszulek?
No i może po:
ŻYWIEC, prawie jak piwo
dołączyć jeszcze:
Prawie robi wielką różnicęLast edited by iron; 2006-01-23, 19:35.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Chyba nie muszę wspominać, że również pisze się na taką koszulkę
Comment
-
-
Wchodzę w ten interes
I popieram propozycję Crizza co do napisów.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosWchodzę w ten interes
I popieram propozycję Crizza co do napisów.
Reasumując - chętni na koszulkę:
1)Shlangbaum
2)Crizz
3)E-prezes
4)Marusia
5)Slavoy
6)Strzelczyk76
7)TomX
8)Adam16
9)Małażonka
10)Iron
11)Jasiu_Piwosz
12)Dkrasnodebski (wersja maxi )
14)Abernacka
15)Jerzy
16)Albeertos
17)...Last edited by iron; 2006-01-23, 20:48.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
zYWIEC
Reklama ta pasuje do tego piwa -po prostu jest chamska ,idiotyczna i wulgarna - zwłaszcza pojęcie prawie jak techno- no coż jezeli mialbym do wyboru od dzis pic szwejka lub rejsa
a zywca - zywca nigdy bym nie kupil !!! Pamiętajcie te durnie z koncerniaków się już powoli nas boją bo zapewne każdy z nas edukuje najbliższych , co do jakości piwa zwłaszcza żywca , tyskie i okocima.TO ważny sygnał że jest coraz więcej ludzi preferujących SMAK a nie reklame .
Comment
-
Comment