Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
reklama Żywca [z serii Prawie jak...] a kwestia piwowarstwa domowego
Collapse
X
-
-
Kolor koszulki MUSI być biały. Reszta kolorów wiadomabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
JA oczywiście też jestem chętny na takową koszulkę.
Kolor biały i reszta jak już wspomniano.
Nie interesuje mnie specjalnie reakcja koncernu, bo pewnie takowej nie będzie, ale przekaz koszulki pozostanie jeszcze długo na czasie (niestety)MM961
4:-)Comment
-
Wow, ale sie temat rozwinął.
IMHO - koszulka biała, napis jak w sygnaturkach - czerwone + czarne, czcionkę można jeszcze pomęczyć.
Jeszcze jedna sprawa - jeśli do giełdy się Żywiec nie zreflektuje, nie przeprosi
or something...
to proponuję dodać na koszulkach - że to protest piwowarów domowych przeciwko nielegalnej, poniżającej innych reklamie... (tekst do ustalenia)
Z przodu koszulki mogłyby być napisy dotyczące Żywca, natomiast z tyłu opisane kto oraz czego protest dotyczy.
Oczywiście mały przeciek do mediów przed giełdą pewnie nie będzie problemem i pewnie chętni na chociażby obfotografowanie się znajdą...
Jeśli natomiast do czerwca coś się zmieni - to i tak jestem chętny na taką koszulkę w wersji z wcześniej omawianymi napisami!
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Dodatkowo, z tyłu, pod opisem protestu - można by umieścić cytat wspomnianego przez Czesa - art. 4, pkt. 1 Kodeksu Reklamowego Browarów Polskich:
"Reklama nie może wykorzystywać wizerunków, symboli, osób lub tematów, które można uznać za obraźliwe, uwłaczające lub poniżające"
może to przypomni firmom i mediom o takim zapisie - i zaczną baczniej się przypatrywać reklamom Żywca i innym w przyszłości...
wtedy nasza akcja połączy przyjemne z pożytecznym!
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Popieram akcję i z chęcią się przyłączę:
Aktualna lista chętnych na koszulkę:
1)Shlangbaum
2)Crizz
3)E-prezes
4)Marusia
5)Slavoy
6)Strzelczyk76
7)TomX
8)Adam16
9)Małażonka
10)Iron
11)Jasiu_Piwosz
12)Dkrasnodebski (wersja maxi)
14)Abernacka
15)Jerzy
16)Albeertos
17)emes
18)Aldach
19)piotrrat
20)mark33
21)ewamali
22)maremali
23)kiszot
24)kopyr (może nawet kilka)
25)marcia wc
26)Pinio74
27)Jackson
28)Bombadil13
29)...PoszukujęComment
-
29. Kony
Popieram sugestię dodatkowej informacji, która wyjaśni czemu służą te koszulki. W przeciwnym razie zniżymy sie tylko do poziomu GŻ i w dodatku będziemy wyglądać jakbyśmy dostali te koszulki od KP
Kolory: proponuję dwa: biały bo bardziej zaboli i czarny bo bardziej lubię
Comment
-
30. Ahumbaraz abo i dwa
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
30. Cyborg (kurde, też nie wiem, czemu mnie pominięto...) - zamawiam krój męski, rozmiar XL, bo tylko takie z zasady noszę
Popieram Krzysia co do kolorów i Strzelczyka co do idei.
Art, ja mogę być wolontariuszem, a nawet wolontariuszką (w zamian poproszę uścisk dłoni prezesa).
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
-
Widzę, że jak pisałam posta, to już inni chętni się znaleźli, więc niech będzie, że nr 33 ...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment