Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
reklama Żywca [z serii Prawie jak...] a kwestia piwowarstwa domowego
Collapse
X
-
Z radością przyłączam się do akcji koszulkowej. Aczkolwiek weźcie pod uwagę słowa Marcina_wc, bo tak tam własnie jest, jeden dział robi jedno, a drugi dział o tym nie wie i wyczynia inne ciekawostki....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JaroslavMyślę, że ten link ci pomoże .
jest tu do ściągnięcia ten filmik
Na giełdę nie wiem czy się wybiorę, ale na koszulkę się piszę, moze nawet kilka.
Od dzisiaj nie biorę do ust niczego od Heinekena łącznie z Brackim i Porterem. Nie ma że boli.
Jak mawiali starzy punkowcy "Bojkot, bojkot i pogarda!!!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcLista chętnych na koszulki
1)Shlangbaum
2)Crizz
3)E-prezes
4)Marusia
5)Slavoy
6)Strzelczyk76
7)ja
Kto następny?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeszaraz, a kto je robi i na jakich warunkach? aleś szybki... może Art by się wypowiedział.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesa jakiej reakacji oczekujesz?Last edited by Marcin_wc; 2006-01-23, 17:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcMaggyk(jako lepsza połowa ARTa) uważa, że to dobry pomysł...Last edited by Maggyk; 2006-01-23, 17:28.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
I ja się zapisuję na koszulkę.
Swoją drogą przydała by się cała seria takich koszulek (wiem, że to już nie do końca na temat, bo mam na myśli koszulkę z napisem "Żądam dostępu do okocimskiego Portera")Last edited by adam16; 2006-01-23, 17:34.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJa nie konsultuję swoich wypowiedzi z Artem. Napisałam, jak JA uważam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesproponuję jednak zaczekać na opinię organizatorów jak proponowano.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesna taka reakcję nie liczyłbym, chyba, że drogą bardzo okrężną i nieoficjalną.
Comment
-
Comment