Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
reklama Żywca [z serii Prawie jak...] a kwestia piwowarstwa domowego
Collapse
X
-
-
-
ja tam mogę to załatwić, tylko musiałbym się dowiedzieć po ile są najtańsze koszulki - rozumiem że czarne, z jednym dwukolorowm nadrukiem na piersi - firmę mam pod nosem.
jeśli chętnych byłoby więcej i/lub potrzebna byłaby wysyłka sporej liczby sztuk (lub wydawanie na giełdzie żywieckiej) - to będę potrzebował wolontariusza do pomocy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo zależy, kto będzie robił te koszulki. Ja tez się piszę na damską, ale jak się nie uda, to TAKĄ koszulkę to nawet XXL będe nosić z poświęceniem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTja tam mogę to załatwić, tylko musiałbym się dowiedzieć po ile są najtańsze koszulki - rozumiem że czarne, z jednym dwukolorowm nadrukiem na piersi - firmę mam pod nosem.
jeśli chętnych byłoby więcej i/lub potrzebna byłaby wysyłka sporej liczby sztuk (lub wydawanie na giełdzie żywieckiej) - to będę potrzebował wolontariusza do pomocy.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTja tam mogę to załatwić, tylko musiałbym się dowiedzieć po ile są najtańsze koszulki - rozumiem że czarne, z jednym dwukolorowm nadrukiem na piersi - firmę mam pod nosem.
jeśli chętnych byłoby więcej i/lub potrzebna byłaby wysyłka sporej liczby sztuk (lub wydawanie na giełdzie żywieckiej) - to będę potrzebował wolontariusza do pomocy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Określ co miałby do uczynienia rzeczony wolontariusz – może byłbym w stanie pomóc.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTjeśli np. odbiór byłby w Żywcu - no to pomoc przy wydawaniu koszulków
PS
Byle by była moja rozmiarówka.
PS2
Brak mojej rozmiarówki nie wyklucza pomocyLast edited by adam16; 2006-01-23, 22:36.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuKoszulka musi być biała, z czerwono - czarnym napisem. Będzie wyglądała jak firmowa żywiecka, prosto z reklamy. Będzie bardziej bolało
P.S. I tu, Art, odpada Twoja sugestia co do fajnego koloru
Comment
-
-
Kiszot też chce koszulkęLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAczkolwiek nie lubię białych koszulek, to trudno tu odmówić Krzysiowi racji.
P.S. I tu, Art, odpada Twoja sugestia co do fajnego koloru
ktoś kojarzy jakim fontem ma być potraktowany napis?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
O ile dobrze pamiętam to Żywiec miał też reklamy na czarnym tle gdzie było na czerwono napisane Żywiec i dalej jakaś tam treść - nie pamiętam jednak czy było tam coś z serii "prawie jak ..."
Sprawdzę jutro, bo dziś już padam na nos i idę spać.Last edited by adam16; 2006-01-23, 22:45.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment