Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
No, i wtedy możemy wrócić do pomysłu Maćka i rozmieszczenia Crizza, czyli do strony trzeciej tego tematu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizz
Jestem za. Np. z przodu:
Żywiec. Prawie jak piwo.
a na plecach:
Prawie robi wielką różnicę.
Można też obie linie umieścić z przodu, aby całość była dostępna także po założeniu plecaka/swetra.
Można też koszulki zamówić tutaj, wtedy każdy mógłby mieć swoją wersję napisu.
...ps. A swoją drogą, Krzysiu chyba zrobił Was w wała, bo rzucił hasło, a sam się na nie wypiął...
Nikogo w wała nie zrobiłem, nigdzie nie napisałem, że będę się oklejał tym hasłem. Wystarczy mi, że wyrobów GŻ nie pijam, a giełdy bojkotować nie zamierzam.
"Głosowanie może się odbyć przez trzy metody.
Pierwsza przez aplauz znaczy się gdzie wszyscy głosują. Druga metoda kulkami, są kulki czarne i czerwone, które otrzymuje każdy głosujący, przepraszam białe i czarne, które otrzymuje każdy głosujący. Czarna za lub odwrotnie czarna za...ee czarna przeciw, biała za lub odwrotnie. Jest trzecia metoda przez podniesienie rąk... ta metoda jest najdoskonalsza"
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Nawet zaleca się mieszkańcom niewychodzenie z domu z powodu smogu. Ciekawe jak w takich warunkach Sanepid i inne instytucje w ogóle dopuszczają produkcję spożywczą, w tym produkcję piwa.
Nawet zaleca się mieszkańcom niewychodzenie z domu z powodu smogu. Ciekawe jak w takich warunkach Sanepid i inne instytucje w ogóle dopuszczają produkcję spożywczą, w tym produkcję piwa.
Toż przecież piwa się nie robi na wolnym powietrzu. Z tego co wiem nawet otwartych kadzi w Żywcu nie ma, więc nie widzę problemu. Podejrzewam, zę w browarze jest tak sterylnie, że sanepid nawet jakby chciał to się nie ma do czego przyczepić. Także IMO Twoje obawy i zastrzeżenia są bezpodstawne.
Toż przecież piwa się nie robi na wolnym powietrzu. Z tego co wiem nawet otwartych kadzi w Żywcu nie ma, więc nie widzę problemu. Podejrzewam, zę w browarze jest tak sterylnie, że sanepid nawet jakby chciał to się nie ma do czego przyczepić. Także IMO Twoje obawy i zastrzeżenia są bezpodstawne.
Nie chcę drążyć tematu, ja z samego tego faktu co przytoczyłem, nie piłbym żadnego piwa z takiego regionu. Jeśli chodzi o żywność, też nic z tego regionu też bym nie kupował.
Nawet jak Sanepid by uważał, że jest wszystko w porządku. Zresztą o czym tu gadać, ktoś słyszał , żeby Sanepid coś zanegował w dużym koncernie ? To raczej niemożliwe
Nawet zaleca się mieszkańcom niewychodzenie z domu z powodu smogu.
Przecież smog jest chwilowy choć często występujący szczególnie przy inwersji temp., pięknej pogodzie ... także w takich miejscowościach jak Żywiec (w kotlinie, przemysł, smród samochodowy ... ), tylko ludziom z " problemami " nie zalecali wychodzenia z domu - tak mówili i pisali inni !
Wczoraj w Tychach też dało się odczuć lekki smog ( brak opadów i j.w. ), kiszot też coś tam pisał przy pogodzie o Bytomiu,
a w Warszawie to co - zawsze czyste, krystaliczne niebo ?
Moja propozycja n.p. na koszulkę, która przyśniła mi się wczoraj z wieczora: " Żywiec żywcem z Żywca pity tylko w Żywcu "
Comment