reklama Żywca [z serii Prawie jak...] a kwestia piwowarstwa domowego

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arzy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.06
    • 2814

a ja z uporem maniaka powtórze:
    na stronie grupy zywiec cały czas jest reklama
    rozumiem że trzeba czasu żeby zmienić reklame i zdjąć ją z TV, ale żeby były problemy z usunięciem jej ze strony, tego nie rozumiem
    "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    Bractwo Piwne
    Skład Piwa
    Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy
      na stronie grupy zywiec cały czas jest reklama (...)

i bardzo dobrze, że jest bo mi się podoba i chcę się pośmiać z piwowarów domowych, życie i Żywiec są (pip) piękne
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
        i bardzo dobrze, że jest bo mi się podoba
        Beciku, powtarzasz to już conajmniej po raz trzeci, myślę, że wszyscy już o tym wiedzą i możesz spokojnie wypowiedzieć się na inny temat
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• becik
          🍼🍼
          • 2002.07
          • 14999

ale powtarzam się tylko po tym jak inni się powtarzają

przynajmniej wesoło w weekend jest
          Last edited by becik; 2006-02-05, 18:02.
          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• becik
            🍼🍼
            • 2002.07
            • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy
            na stronie grupy zywiec cały czas jest reklama
            rozumiem że trzeba czasu żeby zmienić reklame i zdjąć ją z TV, ale żeby były problemy z usunięciem jej ze strony, tego nie rozumiem
            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
            Beciku, powtarzasz to już conajmniej po raz trzeci, myślę, że wszyscy już o tym wiedzą i możesz spokojnie wypowiedzieć się na inny temat
            I będę się tak długo powtarzać aż WSZYSCY przestaną się powtarzać

Comment

• Marcin_wc
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.09
              • 2115

I będę się tak długo powtarzać aż WSZYSCY przestaną się powtarzać
              Proponuję założenie tematu „becik i jego humor”, będziesz sobie tam siedział powtarzał się i śmiał z humoru najwyższych lotów, takiego jak w reklamie Żywca, czy tu:

i bardzo dobrze, że jest bo mi się podoba i chcę się pośmiać z piwowarów domowych, życie i Żywiec są (pip) piękne

Comment

• becik
                🍼🍼
                • 2002.07
                • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
                Proponuję założenie tematu „becik i jego humor”, będziesz sobie tam siedział powtarzał się i śmiał z humoru najwyższych lotów, takiego jak w reklamie Żywca, czy tu:
                Forum, jakbyś nie wiedział Panie Bardzo Poważny Marcinie_Wc jest od tego aby każdy wyrażał swoją myśl w taki sposób jak chce.

Sztywniakom stanowcze NIE.

PS. Załóż sobie WC kwadrans - w nowej wersji - o wiele lepszych lotów

Comment

• emes
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.08
                  • 4275

A śmiej się, załóż sobie jeszcze na głowę czapkę stańczyka i zatańcz.

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23928

jeśli pojawią się kolejne odpowiedzi w klimacie jak w paru postach powyżej - polecą do przechmielin. proszę trzymać się tematu.
                    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• becik
                      🍼🍼
                      • 2002.07
                      • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
                      A śmiej się, załóż sobie jeszcze na głowę czapkę stańczyka i zatańcz.
                      Dziękuję bardzo za komplement. W postać Stańczyka (właściwie Stanisław Gąska - szlachcic jakbyś nie wiedział) chciałoby się naprawdę wcielić bardzo wiele osób, m.in ja.
                      Jako błazen królów Zygmunta I Starego, Zygmunta II Augusta (gdybyś nie wiedział) był przez nich niezwykle ceniony głównie przez jego dowcipy, psikusy i celne powiedzonka.
                      Pozatym w latach późniejszych postać Stańczyka była pełna patriotyzmu i zabarwionej sceptycyzmem myśli politycznej.

Dziękuję Ci bardzo za porównanie mnie ze Stańczykiem, bardzo chętnie założę jego czapkę i zatańczę, tylko pytanie, czy umiesz się śmiać.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                      jeśli pojawią się kolejne odpowiedzi w klimacie jak w paru postach powyżej - polecą do przechmielin. proszę trzymać się tematu.
                      Żeby trzymać się tematu drogi ARTcie to napiszę, że Stańczyk na jakimkolwiek forum, a szczególnie tym bawiłby się pił i żartował przy jakimkolwiek piwie choć wolał wino.
                      Natomiast z reklam Żywca zrobiłby doskonały wizerunek tego jak mozna się smiać z samego siebie nikomu przy tym niczego nie ujmująć.

Comment

• emes
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.08
                        • 4275

Dziękuję bardzo za komplement. W postać Stańczyka (właściwie Stanisław Gąska - szlachcic jakbyś nie wiedział) chciałoby się naprawdę wcielić bardzo wiele osób, m.in ja.
                        Jako błazen ....
                        Dziękuję Ci bardzo za porównanie mnie ze Stańczykiem, bardzo chętnie założę jego czapkę i zatańczę, tylko pytanie, czy umiesz się śmiać.
                        Skoro taka rola na forum Ci odpowiada, to czemu nie.
                        A w kwestii tematu tego wątku, to myślę, że gdyby żył obecnie błazen Stańczyk śmiałby się z produktów Żywca, zwłaszcza w reklamowym nawiązaniu do wielowiekowej tradycji warzenia, bo obecna produkcja piw z Grupy Żywiec nie ma nic wpólnego z tradycją.

Comment

• miodek
                          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                          • 2005.10
                          • 177

Śledzę dyskusję od początku i jedno co mogę powiedzieć to BRAWO BECIK!!!! Rzeczywiście piwowarzy domowi chyba na wyrost śmiertelnie obrazili się na Żywiec za w sumie nieszkodliwą reklamę. To sprowadza się troszkę do tematu " dokąd zmierza browar.biz". Kochani, ogromna część społeczeństwa nawet nie wie że można warzyć piwo w warunkach domowych i że jest ono niejednokrotnie lepsze od piw kupowanych w sklepie, czy serwowanych w większości piwiarni. Po co się tak unosić? Wy wiecie że Wasze piwa są lepsze - czy to nie wystarczy?
                          miodek

Comment

• Maremali
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.05
                            • 1955

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miodek
                            (...) Kochani, ogromna część społeczeństwa nawet nie wie że można warzyć piwo w warunkach domowych i że jest ono niejednokrotnie lepsze od piw kupowanych w sklepie, czy serwowanych w większości piwiarni. Po co się tak unosić? Wy wiecie że Wasze piwa są lepsze - czy to nie wystarczy?
                            A ci co się dowiedzą o tym z reklamy będą przekonani, że piwo domowe jest do bani.
                            Last edited by Maremali; 2006-02-05, 22:09.
                            http://maremali.web-album.org/

Comment

• miodek
                              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                              • 2005.10
                              • 177

Mareczku, oni tego nawet nie skojarzą
                              miodek

Comment

• becik
                                🍼🍼
                                • 2002.07
                                • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali
                                A ci co się dowiedzą o tym z reklamy będą przekonani, że piwo domowe jest do bani.
                                Niczego się nie dowiedzą bo 99% społeczeństwa nawet nie wie o co chodzi w tym spocie.

Comment

Przetwarzanie...
                                X