Przed chwila sprawdzałam, na stronce jest ta reklama, ze zmienioną końcówką. Żółwiowi nie dali spokoju
Ale mi chodziło o emisję owej w TV
Faktycznie jest żółw, zbytnio skupiłem się na zakończeniu, a biedaczek dalej czeka na odpalenie, ten strach w oczach tak mi go żal. Może nowy proteścik skoro poprzedni nie wyszedł
Faktycznie jest żółw, zbytnio skupiłem się na zakończeniu, a biedaczek dalej czeka na odpalenie, ten strach w oczach tak mi go żal. Może nowy proteścik skoro poprzedni nie wyszedł
To już sprawa dla Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami
Spot reklamowy „Prawie jak...” zrealizowany dla marki Żywiec przez agencję reklamową Just otrzymał statuetkę Kreatury za najlepszy film w 2005 roku, w kategorii Napoje – TV/film.
Kreatura to prestiżowy Ogólnopolski Konkurs Reklamy, który od 10 lat nagradza najlepsze
i najbardziej kreatywne kampanie reklamowe. Ocenie podlegają zarówno oryginalność pomysłów jak i jakość ich wykonania.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment