Kto chętny na piwka z Litwy, Łotwy, Estoni

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dreamer
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.05
    • 1576

Za pamięć o mnie również będę bardzo wdzięczny
    Blog: Piwna Brytania

Comment

• MLT
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.12
      • 1047

I ja zapisuję się na następny raz. W razie czego na weekend dojadę i do Wwy.

Comment

• sibarh
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2005.01
        • 10387

20 piwek dotarło dzisiaj do Warszawy. I znalazły nowych właścicieli. Wszystkim nabywcom życzę smacznego . Jezeli któreś by nie smakowało to trudno, widzieli co brali
        2800 nowe piwa opisałem na forum
        Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
        Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• Twilight_Alehouse
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2004.06
          • 6310

Bardzo dziękuję za transport piwek do Warszawy. Pszeniczna Bałtika i i estońskie Tommu Hiid zostały już skonsumowane przez moją lubą i mnie, bardzo smakowały! Opisy w odpowiednich tematach wkrótce.

Comment

• zAjkA
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.12
            • 1089

Ja również Serdecznie Dziękuję Adamowi za piwa i fatygę. Piszę się na kolejny raz. Pozdrawiam
            Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu

Comment

• Dreamer
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.05
              • 1576

I do mnie, dzięki nieocenionej pomocy i pośrednictwu T_A, dotarły wspaniałości estońsko-litewskie. Dodam, że ku memu zdziwieniu udało się Sibarhowi sprostać moim nieśmiałym sugestiom i otrzymałem niemal dokładnie to, co zamówiłem .
              Wielkie, wielkie dzięki.

Niestety, po wczorajszej uroczystości Bractwa Piwnego nadania tytułu Piwo Roku 2005 moje kubki smakowe znacznie się nadwyrężyły od degustacji lubelskiej Perły więc recenzje nowych piw dopiero od jutra.
              Blog: Piwna Brytania

Comment

• sibarh
                🥛🥛🥛
                • 2005.01
                • 10387

Kto chętny na piwka z Litwy, Łotwy, Estoni, Rosji

Temat powraca. W zwiazku z nadchodzącą wiosną powraca temat " Kto...". Wyjazd do Estonii, mam mieć w nastepną środę (15 marzec ). Jeżeli zima bedzie dalej trzymać termin będzie przsunięty dopiero na połowę kwietnia (niestety 24 marca wyjeżdzam na narty i piwo w Alpy i wracam dopiero 2 kwietnia).
                Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów

Comment

• Khian
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2006.01
                  • 122

Czy istnieje możliwość wysyłki pocztowej? Oczywiście pokrywając cenę przesyłki i piwa.
                  Jestem ciekaw jak to wygląda w praktyce? (pakowanie piwa, tak aby się nie potłukło i jakie są opłaty za przesyłkę)
                  Last edited by Khian; 2006-03-09, 13:24.

Comment

• MLT
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.12
                    • 1047

Ja oczywiście też jestem zainteresowany. czekam na szczegóły wyprawy.

Comment

• sibarh
                      🥛🥛🥛
                      • 2005.01
                      • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Khian
                      Czy istnieje możliwość wysyłki pocztowej? Oczywiście pokrywając cenę przesyłki i piwa.
                      Jestem ciekaw jak to wygląda w praktyce? (pakowanie piwa, tak aby się nie potłukło i jakie są opłaty za przesyłkę)
                      Myślę,że tak. Oczywiście pokrywając koszta przesyłki. Jakie to sa koszta nie wiem. Nigdy nikomu nie przesyłałem piwa ( innej paczki także). Koszt wiąze się na pewno z wagą.
                      Mam nadzieję, ze forumowicze udzielą na te pytanie konkretną odpowiedź.
                      Wpadł mi do głowy jeszcze pomysł wymiany ( piwo za piwo - także jakieś mocno obce).Oczekuje propozycji.

Comment

• adam16
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        • 2001.02
                        • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh
                        Myślę,że tak. Oczywiście pokrywając koszta przesyłki. Jakie to sa koszta nie wiem. Nigdy nikomu nie przesyłałem piwa ( innej paczki także). Koszt wiąze się na pewno z wagą.
                        Mam nadzieję, ze forumowicze udzielą na te pytanie konkretną odpowiedź.
                        Wpadł mi do głowy jeszcze pomysł wymiany ( piwo za piwo - także jakieś mocno obce).Oczekuje propozycji.
                        Wysłanie 3-4 piw to suma ok 9 zł. (z tzw "funkcją ostrożnie - ok 14 zł).
                        Pomysł nie jest nowy, i realizujemy go tutaj od dłuższego czasu.
                        Browar Hajduki.
                        adam16@browar.biz
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Khian
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2006.01
                          • 122

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                          Wysłanie 3-4 piw to suma ok 9 zł. (z tzw "funkcją ostrożnie - ok 14 zł).
                          Pomysł nie jest nowy, i realizujemy go tutaj od dłuższego czasu.
                          Sporo( kilka piw).Ale wchodzę w to!!!

Comment

• sibarh
                            🥛🥛🥛
                            • 2005.01
                            • 10387

Wstepna lista zamówień zamknięta zostanie we wtorek. Wyjazd w środę pewny na 50%. Kto jest jeszcze chętny proszę o kontakt na PW. Lista piw (możliwych do otrzymania) do przejrzenia w dziale piwo konkretnie.Litwa, Łotwa,Rosja,Estonia.
                            Last edited by sibarh; 2006-03-12, 21:33.

Comment

• pIvo
                              Porucznik Browarny Tester
                              • 2002.10
                              • 290

Super! Cieszę się, że przeczytałem ten post, zanim wyjechałeś na zakupy! Po przeglądnięciu wsytkich ocenianych przez Ciebie piw z tych 4 krajów (ufff!), stworzyłem listę piw, którymi jestem zainteresowany. Z pewnością nie uda się "załatwić" ich wszystkich, ale każde będzie przeze mnie bardzo mile widziane! Odbiorę je, oczywiście, w Warszawie.
                              Last edited by pIvo; 2006-03-12, 23:12.
                              http://kapsle.w.interia.pl

Comment

• Khian
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2006.01
                                • 122

Złożyłem zamówienie na PW. Jezeli wyjazd odwlekł by się w czasie, to moje zamówienie jest cały czas aktualne.Mam nadzieję, że z ilością nie przesadziłem Mam nadzieję, że wszystkiego nie dostaniesz. Inaczej zostanę bankrutem

Comment

Przetwarzanie...
                                X