Dla mnie XXXXL
Koszulka "Żywiec..." lista chętnych
Collapse
X
-
-
Potrzebny napis
Niestety, nie ma chętnych do zrobienia napisu w Corelu, a ja nie posiadam i nie mam możliwości wejścia w posiadanie tego programu. Nie będzie napisu, nie będzie koszulek. Listę można by już zamknąć dawno i zbierać pieniądze, gdyby tylko ten jeden warunek został spełniony.
Comment
-
-
Ja się podejmę, o ile mam fonty..
A to dopiero jutro sprawdzę, bo w tyrze mam orginały. I myślę, że da się jeszcze to doprowadzić do końca..
Jak mi jutro zrobią podłączą neo.. to zrobię napis i wyślę Ci MarcinieOstatnia zmiana dokonana przez zbysia; 2006-03-13, 22:25.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcNiestety, nie ma chętnych do zrobienia napisu w Corelu, a ja nie posiadam i nie mam możliwości wejścia w posiadanie tego programu. Nie będzie napisu, nie będzie koszulek. Listę można by już zamknąć dawno i zbierać pieniądze, gdyby tylko ten jeden warunek został spełniony.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTzbierz pieniądze. do tego czasu sam zrobię napis w Corelu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Marcin musiał wyjechać w sprawach naukowych i przez pewien czas nie będzie miał dostępu do internetu, w skrajnej sytuacji do końca tygodnia.
Prosił mnie o podanie konta, na które mogą wpłacać pieniądze osoby które są na liście chętnych (oraz te, które uzgodniły z nim sprawę koszulki przez PW, ale których nie zdążył on umieścić na ww. liście).
BRE BANK SA (mBank), 16 1140 2004 0000 3002 0039 8001
W tytule przelewu proszę koniecznie podać swój nick z forum!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Comment
-
-
baby jeszcze niech se zaczekajom jakieś dwie doby ;-)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksile trzeba doliczyć za przesyłkę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTbaby jeszcze niech se zaczekajom jakieś dwie doby ;-)Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcKoszt: ok. 17.50zł
Kolor: Biały
Napis: Żywiec. Prawie jak Piwo
Także wszystkich zamawiających zwykłe koszulki męskiego kroju proszę o wpłacanie 22,50 PLN na podane przez Jerzego konto:
BRE BANK SA (mBank), 16 1140 2004 0000 3002 0039 8001
wraz z podaniem swego nicka.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-03-14, 08:53.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BoryskoJa to bym chętnie za damską za męską uregulował, tylko w temacie tych pierwszych panuje lekkie niedoinformowanie.
To zapłacisz całość jak już będzie wiadomo, co z damskimi, bo na razie faktycznie nie wiadomo.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-03-14, 19:16.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
To ja też poczekam razem z babami i zapłacę za obie razembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment