A może zamiast p******* często bez sensu - jakiś konkret - kiedy koszulki będą wysłane. Miały podobno być na Wielkanoc, a tu majówka za pasem, a koszulek ani widu ani słychu
Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2006-04-24, 23:04.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Nie mam możliwości odebrania koszulek w tygodniu, więc mogę je rozesłać dopiero po weekendzie.
Na koszulki i tak czekacie bardzo długo, więc pojawił się pomysł rozdania ich na warsztatach piwowarskich, ludzie mieszkający w jednym mieście mogliby zawieźć je znajomym z sekcji, pieniądze za przesyłkę będą oczywiście zwrócone. Ci którym to nie pasuje(a wiem, że jest trochę osób którym pasuje) po powiadomieniu na PW, otrzymają koszuli planową drogą pocztową.
No i dobrze zatem proszę, przynajmniej do mnie, wysyłać jak najszybciej się da (niech stracę po weekendzie).
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Nie po to płaciłem za przesyłkę, żebym się musiał teraz prosić by mi ktoś łaskawie koszulkę przywiózł i nie będę tego na PW pisał bo to publiczna sprawa Lubię Cię Marcin i doceniam Twój trud włożony w organiozowanie tych koszulek ale nie można tak lekko do tego podchodzić
Przychylam się do dwóch powyższych postów i sugeruję zmianę podejścia. Jeśli ktoś nie chce dostać pocztą to niech pisze na PW lub gdzie tylko chce a w pozostałych przypadkach trzymajmy się ustaleń tym bardziej właśnie że tak długo to trwa.
Tutaj proszę o wpisywanie się na listę osób biorących udział w minizlociku. Proszę wpisywać się kolejno podając
IMIĘ I NAZWISKO LUB NICK, FORMA NOCLEGU (DOMEK LUB NAMIOT).
W poniedziałek w południe Krecik zamyka listę.
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
Dość świeży browar restauracyjny w centrum Sztokholmu, blisko dworca kolejowego i historycznej starówki.
Minibrowar mieści się w zabytkowej kamienicy hojnie zdobionej sztukaterią.
Przy wejściu wita kaseton z ciekawym logotypem browaru, przedstawiającym jegomościa raptownie opóźniającego...
Comment