Od koszulki z prostestem nic mi się już wspólnego nie chce.
Od koszulki od wc Marcina niewesoła mina.
Od koszulki, którą wszyscy się mieli zadowolić, czas komuś napierd...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
To ja pojadę cytatem: "Ty jesteś tylko głupi czy powaznie chory???????panie Shlangbaum??????"
Wybacz Marcin, tak mi się zrymowało tylko. Ja nie mam do Ciebie żalu, po prostu śmieszy mnie ta sytuacja. Twoje piwo (a w sumie piwa - weekend w końcu, nie)
A mnie nie śmieszy. Pojechałem już do Opola po koszulki, a w czwartek mam maturę, więc z czasem średnio. Jak pisałem już koszulki wyślę po długim weekendzie. Więc na razie proszę o wstrzymanie się z pospieszaniem.
A mnie nie śmieszy. Pojechałem już do Opola po koszulki, a w czwartek mam maturę, więc z czasem średnio. Jak pisałem już koszulki wyślę po długim weekendzie. Więc na razie proszę o wstrzymanie się z pospieszaniem.
Ale skoro się podjąłeś takiej sprawy to trzeba ją szybko doprowadzic do szczęśliwego końca a nie narzekać na brak czasu.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Jak na maturzystę, to za długo siedzisz na forum, a za mało się uczysz. Sądzisz, że Art wystawi ci kwit z egzaminów?
Po pierwsze, jak ktoś uczył się przez trzy lata przed samym egzaminem może odpocząć.
Po drugie, masz jakiś licznik który mierzy czas mojego pobytu w necie? Na forum zalogowany jestem cały dzień, a monitor i tak wyłączony.
Po trzecie, sam zawsze na takie posty odpowiadasz, że jesteś dobrze zorganizowany, więc u mnie też tak przyjmij.
Zamiast pier..... głupoty zacznij czytać temat, bo wyraźnie napisałem kiedy wyślę koszulki i jak na razie nie przekroczyłem terminu.
Pier...... to mogę co najwyżej niektórych osobników.Nie potrafisz grzeczniej się wyrażać?
Nie mam możliwości odebrania koszulek w tygodniu, więc mogę je rozesłać dopiero po weekendzie.
OK.Terminu nie przekroczyłeś,ale..
Na koszulki i tak czekacie bardzo długo,
Więc uważasz,że jest wszystko w porządku?
Nie można się odezwać bo jaśnie pan Marcin się obrazi i jeszcze koszulki nie wyśle.
Pier...... to mogę co najwyżej niektórych osobników.Nie potrafisz grzeczniej się wyrażać? OK.Terminu nie przekroczyłeś,ale.. Więc uważasz,że jest wszystko w porządku?
Nie można się odezwać bo jaśnie pan Marcin się obrazi i jeszcze koszulki nie wyśle.
Marudzić nie można, bo koszulki zostały zamówione zaraz po tym, jak zostały wpłacony pieniądze od wszystkich, a bez przypominania na PW, do dzisiaj bym musiał czekać. Firma która się tym zajęła tydzień temu skończyła większość koszulek więc licząc to, że musiałem po nie jechać do Opola nie uważam, żebym długo zwlekał.
Co do słownictwa, jeżeli niektórzy w porach poimprezowych mają jakieś pretensje, mimo iż kilka godzin wcześniej było dwóch, to wybacz, ale można się zdenerwować.
Teraz już nikt pewnie nie będzie się chciał podejmować podobnych inicjatyw Obojętnie jak dobrze chciał i bez zarobku, to i tak to zniweczą "wiecznie niezadowoleni" Niech ten człowiek zda maturę, nic Wam się nie stanie jak koszulkę dostaniecie trochę później Przecież on na tym wszystkim nie zarabia, a wręcz przeciwnie traci czas i pięniądze, zwłaszcza , że jak ma maturę to chyba najbardziej chodzi o czas.
Teraz już nikt pewnie nie będzie się chciał podejmować podobnych inicjatyw Obojętnie jak dobrze chciał i bez zarobku, to i tak to zniweczą "wiecznie niezadowoleni" Niech ten człowiek zda maturę, nic Wam się nie stanie jak koszulkę dostaniecie trochę później Przecież on na tym wszystkim nie zarabia, a wręcz przeciwnie traci czas i pięniądze, zwłaszcza , że jak ma maturę to chyba najbardziej chodzi o czas.
Jak będę potrzebował adwokata to sie do Ciebie odezwę.
Comment