mnie odpowiadała najlepiej ostatnia złagodzona propozycja: "Żywiec prawie jak piwo domowe", ale niech będzie jaki chce, byleby był.
Koszulka "Żywiec..." lista chętnych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesmnie odpowiadała najlepiej ostatnia złagodzona propozycja: "Żywiec prawie jak piwo domowe", ale niech będzie jaki chce, byleby był.
A tak w ogóle to kurka możeby już coś ustalić. Tylko błagam nie róbcie trzeciej listy. Bo koszulkę sama kupię a hasło napiszę markeremŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Przepraszam, ale jak dla mnie hasło "Piwo przemysłowe prawie jak domowe" jest już kompletnie rozmydlone, a w dodatku wręcz komplementujące przemysłówki.
Comment
-
-
Może lepiej najpierw ustalić ostateczne napisy i kolory koszulki, a dopiero potem tworzyć listę chętnych? Obecne listy wyglądają bardziej na spis zaintersowanych tematem niż na listę chętnych na konkretny przedmiot.MM961
4:-)
Comment
-
-
Fakt, trochę w tym racji jest. To zostańmy przy wersji pierwotnej najlepiej ze zmienioną kolorystyką coby już nie mieszać i Marcin-wc mógł się zabrać za produkcję i logistykę. Bo do lata nie zdążymyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykFakt, trochę w tym racji jest. To zostańmy przy wersji pierwotnej najlepiej ze zmienioną kolorystyką coby już nie mieszać i Marcin-wc mógł się zabrać za produkcję i logistykę. Bo do lata nie zdążymy
Comment
-
-
Proponuję napis Żywiec. Prawie jak piwo. Bez żadnych udziwnień kombinowania itd. Z tego zmieniania koloru i napisu nic dobrego nie wyjdzie, jeszcze trochę i będą spodnie zamiast koszulki z tęczowym napisem piwo(bo podobno to ono jest najważniejsze.)Ostatnia zmiana dokonana przez Marcin_wc; 2006-02-03, 14:31.
Comment
-
-
Oj, to chyba trzeba będzie zrobić ankietę i nową listę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaOj, to chyba trzeba będzie zrobić ankietę i nową listęJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Iommi rezygnuje z koszulki. Powód - nie mam zamiaru uczestniczyć w trzecim (a może i czwartym - straciłem już rachubę) temacie, w którym wałkowane będą kwestie hasła, kolorystyki, rozłożenia akcentów, itp...
Proszę więc, o skreślenie mnie z listy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMoże lepiej najpierw ustalić ostateczne napisy i kolory koszulki, a dopiero potem...
Gdybym nie czekał na wynik dyskusji, a zamówił koszulki w poniedziałek, dzisiaj byłyby już w drodze do adresatów.
Comment
-
-
nie marudźta, zorganizowanie koszulek nie jest prostą sprawą jeśli nie zna się doszczętnie rozlazłości pomysłowości forumowej - dajcie się wykazać Marcinowi
Maruśka nie sabotuj działań MWC jakimiś dodatkowymi ankietami- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment