Ja nie sabotuję, ja POMAGAM
Koszulka "Żywiec..." lista chętnych
Collapse
X
-
-
Jeśli mogę wtrącić swoje 0,03 zł - to najchętniej widziałbym Żywiec czarny, a piwo czerwone - ale się dostosuję; nie chce mi się czytać tych kilkuset postów w tym i bratnim temacie...
Na wszelki wypadek dopiszę się do listy:
Wujcio - XXLWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Z tematu o reklamie Żywca dowiedziałam się, że zmieniono spocik.
Zastanawiam się czy się nie wycofać z koszulki sugerującej, że Żywiec nie jest piwem. Skoro browar wycofał się z sugerowania, że domowe piwo jest "fee" to może zakończą się już smrody wokół tej sprawy?
Ale na razie tylko się zastanawiam. Czekam na ostateczna wersję. Ale bardziej skłaniam się do napisu o koncernowych a nie po imieniu do Żywca.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaZ tematu o reklamie Żywca dowiedziałam się, że zmieniono spocik.
Zastanawiam się czy się nie wycofać z koszulki sugerującej, że Żywiec nie jest piwem. Skoro browar wycofał się z sugerowania, że domowe piwo jest "fee" to może zakończą się już smrody wokół tej sprawy?
Ale na razie tylko się zastanawiam. Czekam na ostateczna wersję. Ale bardziej skłaniam się do napisu o koncernowych a nie po imieniu do Żywca.
Comment
-
-
Browar Żywiec niestety zasugerował,że piwe domowe nadaje się tylko do zlewu.W pracy się nabijają ze mnie choć w sumie raptem uwarzyłem dwie warki(jedna faktycznie nadawała się tylko do zlewu )Dzięki parszywcowi w tym miesiącu popełnię trzecią warkę (nie mylić z Warką )i przyłożę się do niej z Westą bardzo solidnie
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Mam pytanie do Tych co zrezygnowali z koszulek.Znaczy się Żywiec zaczął robić smaczne piwka za którymi każdy z nas się "zabija"? Chyba nie.A spot reklamowy był tylko języczkiem u wagi który przechylił czare goryczy,czego niektórzy chyba nie rozumieją. Inna sprawa,że jakoś nie bardzo wierze w powstanie tych koszulek.SzkodaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotMam pytanie do Tych co zrezygnowali z koszulek.Znaczy się Żywiec zaczął robić smaczne piwka za którymi każdy z nas się "zabija"? Chyba nie.A spot reklamowy był tylko języczkiem u wagi który przechylił czare goryczy,czego niektórzy chyba nie rozumieją. Inna sprawa,że jakoś nie bardzo wierze w powstanie tych koszulek.Szkoda
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotMam pytanie do Tych co zrezygnowali z koszulek.Znaczy się Żywiec zaczął robić smaczne piwka za którymi każdy z nas się "zabija"? Chyba nie.A spot reklamowy był tylko języczkiem u wagi który przechylił czare goryczy,czego niektórzy chyba nie rozumieją. Inna sprawa,że jakoś nie bardzo wierze w powstanie tych koszulek.Szkoda
Tu chodzi o koszulki a nie o piwo.
Piwa z Żywca nie pijam nawet jak nie ma innego w knajpie. Ale teraz nie muszę się z tym odnosić dumnie na piersi tak jak Żywiec postanowił nie obwieszczać światu, że piwo domowe jest gorsze wg niego.
Także bez obaw nikt teraz z wdzięcznośći za usuniętą reklamę nie porzuci domowego warzenia. Spece od reklam Żywca przyznali się do błędu więc dlaczego ja mam teraz postępować oko za oko, antyreklama za antyreklamę?
A każdy niech pije to co lubi i myśli to co chce. Zdrówko na zgodę
Comment
-
-
Marcinie działaj!!!"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment