Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
Koszulka "Żywiec..." lista chętnych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratU mnie też potrzebne są dane odbiorcy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratU mnie też potrzebne są dane odbiorcy. A tak w ogóle to nie wiem czy się na tą koszulkę załapałem czy nie może by jakąś liste akualną zapodać bo nie wiem czy wysyłać kaskeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykKoszulki będą dopiero zamawiane po wpłynięciu pieniędzy, także nie ma problemu, by się jeszczze zgłosić i wpłacić pieniądze.
Tylko te dane odbiorcy przelewu muszę mieć (ale to na PW).
Comment
-
-
Dane podobno Marcin_wc ma przekazać telefonicznie Jerzemu (albo już przekazał).
A pozza tym sprawa koszulek już się tyle ciągnie, że nic się nie stanie, jak się jeszcze trochę pociągnieOstatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-03-15, 20:34.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Ja też proszę o dokładniejsze dane na PWOstatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-03-15, 20:42.
Comment
-
-
Odpowiadam na post wcześniejszy Shlangbauma, tzn. przed edycją: cyt. "Justynian I Wielki i Teodora".
Brawo, zgadłeśŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykOdpowiadam na post wcześniejszy Shlangbauma, tzn. przed edycją: cyt. "Justynian I Wielki i Teodora".
Brawo, zgadłeś
Comment
-
-
Witam
Też poproszę o dane do przelewu na PW PozdrawiamZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
a od kiedy system bankowy sprawdza poprawność danych odbiorcy? jeśli konto się zgadza to wystarczy w innych rubrykach podać dane niemal dowolne...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Sprawdza miejsce zamieszkania ale poza tym każdy bank sam określa te warunki i niektóre niepotrzebnie komplikują sprawę. Tak jak mój BZ WBK - bez danych nie da się pieniędzy wysałć a jak wpiszę wszędzie XXXXXXXX to się nic nie stanie, ale gdy w razie czego należałoby z powodu jakichś komplikacji przesłać dowód wpłaty to xxxxxxxx w rubryczkach jakoś głupio wygląda
Comment
-
-
Od czasu wprowadzenia znormalizowanego systemu numeracji kont bankowych NRB jedyną weryfikacją poprawności numeru konta są cyfry kontrolne na jego początku. W przypadku jakiejś pomyłki w numerze system bankowy nie powinien przyjąć przelewu do realizacji, gdyż cyfry kontrolne nie będą się zgadzać. Ani KIR (pośrednik w rozliczeniach mędzybankowych), ani bank odbiorcy w ogóle nie patrzą się na dane odbiorcy przelewu.
Te dane są w sumie potrzebne tylko nadawcy, aby patrząc się na wyciąg mógł łatwo zidentyfikować poszczególne przelewy.
Wobec powyższych w zupełności wystarczy podanie jako odbiorcy np. Krzysztofa Jarzynę ze Szczecina. Jeśli ktoś bardzo chce mieć dokładniejsze dane, to podam je na PW.Ostatnia zmiana dokonana przez jerzy; 2006-03-16, 07:58.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment