Osobom, które w tym temacie zgłosiły zapotrzebowanie na dane osobowe, wysłałem je na PW. Jeśli kogoś przypadkiem pominąłem - proszę o PWkontakt.
Koszulka "Żywiec..." lista chętnych
Collapse
X
-
ART - nie twierdzę, że system sprawdza poprawność, ale wymaga.
Generalnie macie rację. Jednak wychodzicie z założenia, że wszyscy chętni na koszulki będą wysyłać kasę przelewem z internetowego serwisu transakcyjnego swojego Banku. Spróbujcie wysłać pieniądze do XXX-a lub Św. Mikołaja na poczcie lub okienku kasowym Oddziału.
A ponadto - porządek musi być!
Comment
-
-
Najnowsze wieści z frontu koszulkowego:
Męskie koszulki najwyżej do rozmiaru 3XL - cena standardowa za każdą czyli 17,50 PLN + 5 PLN = 22, 50 PLN;
Damskie natomiast (kobiety trzymać się foteli) 35 PLN + koszty przesyłki 5 PLN = 40 PLN rozmiary: XS / S / M / L
koniec komunikatuŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
To ja też poproszę o dane pośrednika Pana Krzysztofa J. ze Szczecina.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNajnowsze wieści z frontu koszulkowego:
Męskie koszulki najwyżej do rozmiaru 3XL - cena standardowa za każdą czyli 17,50 PLN + 5 PLN = 22, 50 PLN;
Damskie natomiast (kobiety trzymać się foteli) 35 PLN + koszty przesyłki 5 PLN = 40 PLN rozmiary: XS / S / M / L
koniec komunikatu
Nadal twierdzę, że ma to być SMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyWobec powyższych w zupełności wystarczy podanie jako odbiorcy np. Krzysztofa Jarzynę ze Szczecina. Jeśli ktoś bardzo chce mieć dokładniejsze dane, to podam je na PW.Last edited by Maggyk; 2006-03-16, 19:14.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Koszt zależy od wagi przesyłki. Ja za trzy przelałem też piątaka. Jeśli będzie kosztowało więcej to dopłacę.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
Koszty przesyłki koszulek (i opakowania) prezentują się następująco:
1 szt. - 5.00 PLN
2-3 szt. - 5.30 PLN
4-6 szt.- 6.60 PLNŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment