Kaska poszła przed chwilką
Koszulka "Żywiec..." lista chętnych
Collapse
X
-
Aktualna lista chętnych z zaznaczeniem od kogo pieniądze dotarły:
Kod:abernacka XXL Adam998 XL $ Ahumba &synowie 3×XL $ Andrewbrw L $ Anteks XL $ Antoś XXXL Arcy XXL $ Arno XXL $ Arzy 3×XL Arzy M Arzy XXL Biermann XXL $ Bombadil13 XL $ Borysko - żona damska M $ Borysko L $ Browarzyciel XL BULLET 2×XL $ Centon XL $ Chris M Crizz XL $ Cyrkonia damska S DanielJakubowski XL $ Dkrasnodębski XXXL $ Dreamer M Dreamer XL Emes XXL $ Ewamali damska M $ Greg_ XXL Greg_ XL Jackson L Jarek 72 XL $ Jaroskywalker L Jerzy XXXL $ Joelka damska S Kibi XL $ Kiszot L $ Kony M $ Kot_z_cheshire damska S Marcin_wc XL MarcinKa L Maremali XXL $ Mark33 XL $ Marusia damska M $ Mste damska M Mste XXXL Naczelnik L OniRy XL $ Pape XXL Pepe (brat Cyrkonii) L Piecia L piotrrat XXL $ Piwko 79 XXL Pjeknik XXXXL Pogoniarz L $ Rolek XXL $ Rotmistrz 2×XXL Rude Boy XXXL $ Shlangbaum L Slavoy 2×XL $ Smok M Sodom XXL $ Strzelczyk XL T_A XL Warek M $ Wesoły L Wiciu_w $ Wujcio XXL ZAjkA L Zythum XL
Przypominam jednocześnie, że aby przelew międzybankowy dotarł do mnie w poniedziałek (termin ostateczny), to powinien być wysłany jutro.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk(...)
Arzy na niej na ten przykład występuje trzykrotnie:
9)Arzy M
35-37)Arzy 3x XL
60)Arzy XXL.
Kaske wyśle jutro."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Ciekawe ilu z jej posiadaczy zaloży ja na giełdę
Ja tradycyjnie załozę na giełde swój t-shirt Haberbuscha 1846-2004. Jeśli powstający (oby...) browar w Braniewie wyda jakieś koszulki to już chyba wiem co przywdzieje na gielde 2007.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Moja kasa poszła wczoraj czyli w czwartek.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Comment
-
-
Update listy:
Kod:Abernacka XXL $ Adam998 XL $ Ahumba &synowie 3×XL $ Andrewbrw L $ Anteks XL $ Antoś XXXL Arcy XXL $ Arno XXL $ Arzy 3×XL $ Arzy M $ Arzy XXL $ Biermann XXL $ Bombadil13 XL $ Borysko - żona damska M $ Borysko L $ Borysko XL (dla T_A) $ Browarzyciel XL BULLET 2×XL $ Centon XL $ Chris M Crizz XL $ Cyrkonia damska S DanielJakubowski XL $ Dkrasnodębski XXXL $ Dreamer M Dreamer XL Emes XXL $ Ewamali damska M $ Greg_ XXL Greg_ XL Jackson L $ Jarek 72 XL $ Jaroskywalker L Jerzy XXXL $ Joelka damska S Kibi XL $ Kiszot L $ Kony M $ Kot_z_cheshire damska S Marcin_wc XL MarcinKa L Maremali XXL $ Mark33 XL $ Marusia damska M $ Mste damska M Mste XXXL Naczelnik L OniRy XL $ Pape XXL Pepe (brat Cyrkonii) L Piecia L + piotrrat XXL $ Piwko 79 XXL Pjeknik XXXXL Pogoniarz L $ Rolek XXL $ Rotmistrz 2×XXL Rude Boy XXXL $ Shlangbaum L Slavoy 2×XL $ Smok M $ Sodom XXL $ Strzelczyk XL $ Warek M $ Wesoły L Wiciu_w $ Wujcio XXL ZAjkA L Zythum XL
Last edited by jerzy; 2006-03-25, 07:48.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment