Poooooszło!!!!!
Koszulka "Żywiec..." lista chętnych
Collapse
X
-
-
Update listy:
Kod:abernacka XXL $ Adam998 XL $ Ahumba &synowie 3×XL $ Andrewbrw L $ Anteks XL $ Antoś XXXL Arcy XXL $ Arno XXL $ Arzy 3×XL $ Arzy M $ Arzy XXL $ Biermann XXL $ Bombadil13 XL $ Borysko - żona damska M $ Borysko L $ Borysko XL (dla T_A) $ Browarzyciel XL BULLET 2×XL $ Centon XL $ Chris M + Crizz XL $ Cyrkonia damska S DanielJakubowski XL $ Dkrasnodębski XXXL $ Dreamer M Dreamer XL Emes XXL $ Ewamali damska M $ Greg_ XXL Greg_ XL Jackson L $ Jarek 72 XL $ Jaroskywalker L Jerzy XXXL $ Kibi XL $ Kiszot L $ Kony M $ Kot_z_cheshire damska S $ Marcin_wc XL MarcinKa L $ Maremali XXL $ Mark33 XL $ Marusia damska M $ Mste damska M Mste XXXL Naczelnik L $ OniRy XL $ Pape XL $ Pape XXL $ Pepe (brat Cyrkonii) L $ Piecia L $ piotrrat XXL $ Piwko 79 XXL Pjeknik XXXXL Pogoniarz L $ Rolek XXL $ Rotmistrz 2×XXL Rude Boy XXXL $ Shlangbaum L Slavoy 2×XL $ Smok M $ Sodom XXL $ Strzelczyk XL $ Warek M $ Wesoły L Wiciu_w $ Wujcio XXL $ ZAjkA L Zythum XL
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Przypominam też o cenach przesyłek większej ilości koszulek!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykKoszty przesyłki koszulek (i opakowania) prezentują się następująco:
1 szt. - 5.00 PLN
2-3 szt. - 5.30 PLN
4-6 szt.- 6.60 PLNbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
pe(e)wnikiem w kwietniu jeszcze
przy okazji Zbysia proszony do raportu koralowego- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcAntoś , jaro i ja już wpłaciliśmy.
Pieniądze od Zythuma, Zajki, Pjenknika, Naczelnika, Browarzyciela, Dreamera, Mste i Cyrkoni zostały już przelane.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcAntoś , jaro i ja już wpłaciliśmy.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Kiedy można się spodziewać koszulek?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
wal chłopie. tylko daj J. znać co i jak.
no i gratuluję otrzymania wypłaty- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment